reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hehe trochę bigos ma działanie jak lewatywa :) bynajmniej ja jak się zjem kapustę kiszona
Czuję że ma takie działanie... Rewolucja na 102...

p19u3e3klnxewro8.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Witajcie, wczoraj ginekolog potwierdził, że jestem w ciąży, to 6 tydzień i 5 dzień, zalecił mi progesteron jakie macie opinie na ten temat? Czy któraś z Was też go stosuje?
Witaj i gratuluje :blink:
Progesteron pomaga utrzymać ciażę i sie jej rozwijać. Organizm cieżarnej sam go produkuje, by utrzymać ciążę, wiec nie moze byc szkodliwy ;-) ;) Z różnych wzgledów lekarze czasem przepisuja suplementacje zeby na pewno go nie było za mało. Ja stosuje Duphaston i Luteine. A Ty czemu dostałaś?

A powiedzcie mi jeszcze, wiem, że to głupie pytanie, ale czy głęboko należy wepchać tą globulkę? Nigdy nie stosowałam nic dopochwowo więc nie wiem, przepraszam za to pytanie :(
Żadne pytanie nie jest głupie ;-) ;) Ja zawsze wychodze z załozenia, że im głębiej sie wsadzi globulkę tym wiecej sie jej wchłonie a mniej wyleci. Ja wsadzam najgłębiej jak sie da;-) ;) Tylko nie urzywaj tego aplikatora, który tam jest załączony, bo w ciąży nie powinno sie.

Oj biedna, ale niestresuj mnie bo się jednak rozmyśle a mój już zadowolony [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Smaczny ale... No właśnie to Ale mnie męczy i męczy już od 2h.. Ale może na ciebie nie zadziała jak eksplozja :D

p19u3e3klnxewro8.png

27.06.17 Anastazja [*]

Smaczny ale... No właśnie to Ale mnie męczy i męczy już od 2h.. Ale może na ciebie nie zadziała jak eksplozja :D

p19u3e3klnxewro8.png

27.06.17 Anastazja [*]

Chyba jednak przemysle ten temat bo ostatnimi czasy wszystko na mnie działa jak "eksplozja [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj i gratuluje :blink:
Progesteron pomaga utrzymać ciażę i sie jej rozwijać. Organizm cieżarnej sam go produkuje, by utrzymać ciążę, wiec nie moze byc szkodliwy ;-) ;) Z różnych wzgledów lekarze czasem przepisuja suplementacje zeby na pewno go nie było za mało. Ja stosuje Duphaston i Luteine. A Ty czemu dostałaś?

Żadne pytanie nie jest głupie ;-) ;) Ja zawsze wychodze z załozenia, że im głębiej sie wsadzi globulkę tym wiecej sie jej wchłonie a mniej wyleci. Ja wsadzam najgłębiej jak sie da;-) ;) Tylko nie urzywaj tego aplikatora, który tam jest załączony, bo w ciąży nie powinno sie.
Dostałam, ponieważ mam bóle podbrzusza, ginekolog przepisała mi Luteine. Dziękuje za informację, co do głębokości aplikacji :)

reklama
próbowałam ją odstawić żeby zajść w ciążę. Motywację miałam wielką a nic z tego nie wyszło. Młoda nie toleruje nawet widoku butelki z mlekiem. O zapachu albo smaku modyfikowanego juz nie wspomnę. Próbowaliśmy chyba wszystkich mlek dostepnych na rynku i żadnego nie zaakceptowała. Był tylko wielki ryk, ale musze próbowac znów... tylko nie mam na to siły. W ogóle od kilku dni mam myśli że nie chce być w ciąży :(
Ile Twoja mała ma miesięcy? Mój syn też nie tolerował żadnego mleka modyfikowanego, ale zaatakowała mu kaszka Bobo vita, więc jak go odstawiłam w wieku 9m to zamiast mleka pił 2 butle rzadszej kaszki i było ok.

Do góry