Elodia
Fanka BB :)
Ooj tamNo mnie nie ma czasami 2-3 godzinki i już jest ciężko do ogarniecia![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ooj tamNo mnie nie ma czasami 2-3 godzinki i już jest ciężko do ogarniecia![]()
Ja miałam USG tylko dlatego, że potrzebowałam zaświadczenia o ciąży, żeby pracodawca anulował wypowiedzenie. Był to 5tc i widać bylo tylko pecherzyk, więc ja też się stresuje tak jak wy czy zobacze wreszcie dzidzię i serduszko ::To fajnie czyli jest jeszcze ktoś, kto denerwuje się jak ja ;-) A w którym tygodniu jesteś? Kiedy masz wizytę?
I ja też na 30 lipcaTo ja też mam termin na 30 lipca
Ja już tu kiedyś pisałam, że mam takie sny, że parę dobrych horrorów bym mogła napisaćWitam się z rana, obudziłam się po strasznym śnie, naprawdę gorszy niż horror, śniło mi się że uciekam przed kims w strasznym lesie ptaki rozrywaja się nad moja głowa jest mnóstwo krwi, boże nawet nie będę pisać co jeszcze i skąd takie sny,? Teraz nawet nie pamiętam kiedy ja jakiś horror oglądałam, tłumaczyłabym że się na oglądałam? Mam nadzieje ze te sny nic strasznego nie zwiastuje :/
To ja chyba jestem rodzynkiem bo horrory uwielbiam a Egzorcysta i Omen moje ulubione :}O snach to mi się nie chce nawet rozmawiać nie mam pojęcia skąd mi się to bierze ale one są coraz to gorsze :/ a horrorów nie oglądam bo nie lubię także dziewczyny nie jesteście z tym same [emoji14]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z filmów to jedynie komedie [emoji14] ewentualnie jakieś dokumentalneTo ja chyba jestem rodzynkiem bo horrory uwielbiam a Egzorcysta i Omen moje ulubione :}
![]()
![]()
Komedie i dokumwntalne bardzo lubie :-) z komwdii to najbardziej z Louisem de Funes stare dobre francuskie komedie :-( albo ewentualnie dramaty jeszcze i thrillery. Ale bron boze nie romantyczne komedie chociaz tu wyjatem bo dziennik Bridget Jones jak ogladam ktorakolwiek czesc to zawsze niezle przelewam.Ja z filmów to jedynie komedie [emoji14] ewentualnie jakieś dokumentalne
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom