reklama

Lipcowe mamy 2018

Bo faceci mają Fisia na punkcie ograniczeń i czasu wolnego na kolegow :) i o ile jak facet mieszka z Tobą cały rok to sobie raz na 3 dni wyjdzie do kolegi pograć na godzinke czy pol to jak wraca do PL raz na 3 miesiące to niestety nie chce się naciesZyć tylko Tobą, ale i kumplami... I to jest najgorsze bo my nie lubimy się dzielić facetem [emoji12]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png
Dzielić jak się dzielić ale jego nie ma w domu od południa do nocy w sumie codziennie... :( więcej czasu z nim spędzam jak widzimy się z doskoku w ciągu roku.. codziennie sauna albo siłownia i już 3h go nie ma, to do kolegi to do drugiego to tu to tam i ciągle go nie ma.. Trzeci dzień z rzędu wychodzi o 12 a wraca po północy.. Pierdziele też tak zrobię.. To pewnie usłyszę że jestem w ciąży i mi nie wolno później wracać.. Ostatnio nawet jak zjadłam od niego chipsa bo na co dzień w sumie nie jem to usłyszałam że nie powinnam bo dostaje to nasza dzidzia... No kurde no. Chyba powinnam zamknąć się w domu, do koleżanek wychodzić w godz 13-18 Max codziennie gotować, sprzątać, prac i być przykładną dziewczyną.. A jak mam humorki no bo mam jak to w ciąży to od razu wychodzi bo mówi że wytrzymać się ze mną nie da.. Ja pierdziele jak się żalę ;p przynajmniej nie wie o tym [emoji14]

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Wczoraj zaniosłam a dziś miałam wynik. Jak się nic nie wyhoduje to wynik jest na drugi dzień :) ja mam wszystkie wyniki w internecie :) a że badanie robiła szwagierka siostry to poprosiłam ją jeszcze żeby zadzwoniła czy na pewno jest wszystko w porządku i powiedziała, że na 200% :) przynajmniej jedno z głowy :) trzymam kciuki za Twój :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja też internetowo sprawdzam. A co może wyjść z takiego wyniku??? Boję się czy to groźne dla maluszka

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja też internetowo sprawdzam. A co może wyjść z takiego wyniku??? Boję się czy to groźne dla maluszka

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Mogą jakieś bakterie się rozwinąć ale wtedy dokładnie sprawdzają jakie i trzeba wziąć antybiotyk tyle wiem od mojej ginekolog. Ale nie martw się, na pewno będzie ok :*

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Dzielić jak się dzielić ale jego nie ma w domu od południa do nocy w sumie codziennie... :( więcej czasu z nim spędzam jak widzimy się z doskoku w ciągu roku.. codziennie sauna albo siłownia i już 3h go nie ma, to do kolegi to do drugiego to tu to tam i ciągle go nie ma.. Trzeci dzień z rzędu wychodzi o 12 a wraca po północy.. Pierdziele też tak zrobię.. To pewnie usłyszę że jestem w ciąży i mi nie wolno później wracać.. Ostatnio nawet jak zjadłam od niego chipsa bo na co dzień w sumie nie jem to usłyszałam że nie powinnam bo dostaje to nasza dzidzia... No kurde no. Chyba powinnam zamknąć się w domu, do koleżanek wychodzić w godz 13-18 Max codziennie gotować, sprzątać, prac i być przykładną dziewczyną.. A jak mam humorki no bo mam jak to w ciąży to od razu wychodzi bo mówi że wytrzymać się ze mną nie da.. Ja pierdziele jak się żalę ;p przynajmniej nie wie o tym [emoji14]

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Nie no to faktycznie musisz go sobie , że tak brzydko powiem "wychować" bo zachowuje się jak singiel a nie przyszly ojciec [emoji39] mój by tak raz zrobił to by popamietal [emoji39] Jak chce wyjść musi powiedzieć gdzie idzie i za ile ok wroci... Raz na jakiś czas wiadomo niech sobie siedzi i całą noc z kumplami, ale raz na jakiś czas... A nie, że dniami go nie ma bo to nie związek

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Oni juz tacy są. Niestety. Chociaz ja nie powiem, my razem na codzien bo mieszkamy razem i do pewnego czasu nawet w jednej firmie pracowaliśmy. A mojego nawet nie ciagnie do wyjścia z kumplami, ba nawet jak się chce piwa napic to pyta sie czy moze :-) raz sie z kumplem zasiedzial bo z Angli w odwiedziny stary kumpel przyjechal ale mu afery nie robilam no bo skoro na codzien nie wychodzi.....mial wrocic o 19 wrocil prawie o polnocy bo poszli na mecz Lecha a potem na piwsko. W fajnym stanie wrocil ale z zerwanymi kwiatkami z jakiegos ogródka i jeszcze przepraszal że tak późno....tak ze spokojnje twoj dojrzeje kiedyś.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Nie no to faktycznie musisz go sobie , że tak brzydko powiem "wychować" bo zachowuje się jak singiel a nie przyszly ojciec [emoji39] mój by tak raz zrobił to by popamietal [emoji39] Jak chce wyjść musi powiedzieć gdzie idzie i za ile ok wroci... Raz na jakiś czas wiadomo niech sobie siedzi i całą noc z kumplami, ale raz na jakiś czas... A nie, że dniami go nie ma bo to nie związek

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png
No właśnie.. Raz na jakiś czas :D dobra już mi lepiej jak to z siebie wyrzucilam :)

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png
Fakt zrób tak samo [emoji16] jak mu się odplacisz to mu w pięty pójdzie :) najlepiej żebyś wyszła gdy jest i wróciła pooozno gdy on już będzie [emoji16] najlepiej gdzieś się u koleżanki na cały dzień zatrzymać żebyś w tym stanie nie musiała się włuczyc bez celu

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Oni juz tacy są. Niestety. Chociaz ja nie powiem, my razem na codzien bo mieszkamy razem i do pewnego czasu nawet w jednej firmie pracowaliśmy. A mojego nawet nie ciagnie do wyjścia z kumplami, ba nawet jak się chce piwa napic to pyta sie czy moze :-) raz sie z kumplem zasiedzial bo z Angli w odwiedziny stary kumpel przyjechal ale mu afery nie robilam no bo skoro na codzien nie wychodzi.....mial wrocic o 19 wrocil prawie o polnocy bo poszli na mecz Lecha a potem na piwsko. W fajnym stanie wrocil ale z zerwanymi kwiatkami z jakiegos ogródka i jeszcze przepraszal że tak późno....tak ze spokojnje twoj dojrzeje kiedyś.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Kiedyś :D hahaha Boże on ma 28 lat, za chwilę 29 :D

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

Lepiej tutaj się wygadać ulzyj sobie niż jakbyś miała to wszystko w sobie trzymać i się wkurzac :) może pojedź do rodzicow albo jakiejś kolezanki na weekend to może coś zrozumie:D

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry