reklama

Lipcowe mamy 2018

No i fajnie, że tylko wodę pije - tak najzdrowiej :) Moje dzieciaki w zasadzie tylko na wodzie żyją, mleko jedzą z płatkami. Chłopaki jeszcze sok czy herbatę wypiją, jak ktoś ich poczęstuje, ale córka takimi rzeczami pluje dalej niż widzi ;)

Jak córa Ci je głównie łapkami, to może ta strona Ci się przyda: Link do: Ala'Antkowe BLW
Kaszkę - jak Ci na tym zależy - też można na gęsto zrobić i pokroić w kostkę - tak przeczekasz parę miesięcy, aż zacznie sztućcami jeść :)

Tak tak jedziemy od początku na blw. Kaszkę jaglana tylko w kostkach i z tym problemu nie ma. Problem jest z tym ze muszę jej przemycić mm żeby ja od piersi odstawić i tu już są schody ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A co wyszło ci w ogólnym badaniu że robiłaś posiew?

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Bardzo liczne bakterie i leukocyty 3-5 w polu widzenia, dostałam Monural do wypicia i powtórzyłam badania i nic się nie zmieniło dlatego musiałam zrobić ten posiew. Dla pewności jeszcze w środę powtórzę zwykły mocz żebym miała świeży wynik przed czwartkową wizytą :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Bardzo liczne bakterie i leukocyty 3-5 w polu widzenia, dostałam Monural do wypicia i powtórzyłam badania i nic się nie zmieniło dlatego musiałam zrobić ten posiew. Dla pewności jeszcze w środę powtórzę zwykły mocz żebym miała świeży wynik przed czwartkową wizytą :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
No mam nadzieje ze do wt rana będę miała wynik ;) nawet jeśli to jakieś bakterie to to zwalcze

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

Lepiej tutaj się wygadać ulzyj sobie niż jakbyś miała to wszystko w sobie trzymać i się wkurzac :) może pojedź do rodzicow albo jakiejś kolezanki na weekend to może coś zrozumie:D

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No już właśnie szukam potencjalnych "ofiar" do pomocy w "spisku" hahaha

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

@Elodia nie strasz :o bo ja nie wiem czy do 50tki dotrwam z takim żywotem hehe

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Moj ojciec to po prostu niemozliwy żartowniś, stary metal bym rzekla tak ze na genialnej muzie się wychowalam :-) mi sie np wszystko kojarzy z seksem a mam to po pjcu. Matke mam za poważną a z ojcem zawsze przelewamy ze wszystkiego z czego się da.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Lubicie klasyczną muzykę czasami??? Ja z tego że 6lat chodziłam do szkoły muzycznej lubię czasami posłuchać :) podsyłam wam coś :) pewnie cześć z was to zna :) takie na wyciszenie :)

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry