reklama

Lipcowe mamy 2018

My po 2 latach bycia razem chyba dalej się docieramy.. On mieszka tu w sumie tylko 3-4 miesiące w roku bo pracuje i ma firmę w Norwegii.. W ciadu roku jest z doskoku albo on tu albo ja tam i tak w kółko aż do zimy.. i widzę że tak go nosi.. On nie potrafi wysiedzieć w miejscu.. Ciągle gdzieś musi jechać, coś załatwić.. Wczoraj powiedział mi że może z kolegami poleci gdzieś w styczniu bo musi jak on to nowi wyczilować przed sezonem.. stwierdził że świetnie sobie radzę jak jestem tu sama tak czy siak i jest dumny.. A ja??? Gdzie w tym wszystkim jestem ja? Nigdy nie wiem co się wydarzy jak go nie będzie.. Prace rozumiem ale jakieś dodatkowe wyjazdy nosz normalnie chodzę zła jak osa. I słyszę że go ograniczam. Na co mu mówię że nieograniczony może być jak będzie sam a nie z dziewczyną w ciąży.. duże dziecko mam w domu a małe w brzuszku i coś mi się zdaje że do małe ogarnę szybciej niż jego :D

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja nawet nie śmie wątpić w to, że lepiej sobie poradzę z moim małym dzieckiem niż z tym dużym bo przecież to duże to jakaś masakra czasami, zastanawiam się czy on pamięta, że jego żona w ciąży jest...
Podaj to podaj tamto podłącz laptopa bo on zmęczony po pracy a ja przecież siedzę w domu...
Skończy mu się jak dziecko pojawi się na świecie :) wtedy to dziecko będzie nr 1 w domu, nie tata ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dokładnie o później powiesz Twojemu że musiałaś się "wyczilowac "przed porodem tak jak On przed sezonem [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha dokładnie :D zobaczy mnie bez brzucha a z dzieckiem na rękach :o oznajmię mu tylko że to jego hehe

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

Mój mnie dzisiaj wyprowadził od samego rana z równowagi więc nawet mi nic nie mów ! Po prostu jak duże dzieci się zachowują ! I takie pępki świata, że szok ! :/

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Oni niestety jacyś tacy czasami dziwni są [emoji23] [emoji23] jak już słyszę czasami jak kumpele opowiadają jakich to"idealow " mają to ... powiem wam , że kiedyś jeszcze wierzyłam w to i zastanawiałam się dlaczego mój nie robi mi niespodzianek nienadskakuje itd ale jak później wychodziły z tych "idealow" potwory i rozstawaly sie z nimi po paru miesiącach to jednak stwierdziłam, że wolę mojego normalnego i doszłam do wniosku że faceta trzeba sobie poprostu "wychowac " ale umiejętnie [emoji23] A życie niestety nie jest uslane różami i każdy ma swoje plusy i minusy my też nie jesteśmy idealne :D ale jak ukarac trzeba to też potrafię [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Hahahaha dokładnie :D zobaczy mnie bez brzucha a z dzieckiem na rękach :o oznajmię mu tylko że to jego hehe

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

I później daj mu powiedz że nakarmione przewiniete a Ty spadasz do koleżanki i wpadniesz na następne karmienie [emoji23] [emoji23] [emoji23] myślę , że bardzo szybko by się wyleczyl z "czilowania " ,[emoji23] [emoji23] [emoji23]

I później daj mu powiedz że nakarmione przewiniete a Ty spadasz do koleżanki i wpadniesz na następne karmienie [emoji23] [emoji23] [emoji23] myślę , że bardzo szybko by się wyleczyl z "czilowania " ,[emoji23] [emoji23] [emoji23]

No plan dobry [emoji14]

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

No plan dobry [emoji14]

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]

Mam nadzieję , że chociaż trochę tymi żartami Cie wyluzowalysmy [emoji4] a tak na prawdę to myślę, że dobrze jest dużo rozmawiac i poprostu powiedzieć , że potrzebujesz go teraz w tym wyjątkowym dla Was czasie jeszcze bardziej niż zwykle i czujesz się samotna może On sobie nie zdaje sobie z tego sprawy pamiętaj oni są w jakims stopniu ograniczeni w domyslaniu sie [emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry