Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Służymy zawsze pomocą
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To ja mam lepsza propozycje. W sierpniu z maluchami do urzedu wpadniecie na moj ślub
![]()
![]()
WidzęSłużymy zawsze pomocą:****
Widzęforum ciążowe / porady małżeńskie/ partnerskie / życiowe / obiadowe - a wszystko to #lipcowe mamy 2018
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Tak przegladam sobiw rozne watki z terminami porodu i faktycznie :-) cos w tym jestOczywiściemyślę , że ciężko taka zgrana ekipę znaleźć jak nasza
![]()
To fakt jak ja słyszę jak koleżanki niektóre opowiadają jakich to świetnych facetów mają to szok, ale fakt jest taki, że zdarzają się ideały [emoji14] rzadko ale są [emoji14]Oni niestety jacyś tacy czasami dziwni są [emoji23] [emoji23] jak już słyszę czasami jak kumpele opowiadają jakich to"idealow " mają to ... powiem wam , że kiedyś jeszcze wierzyłam w to i zastanawiałam się dlaczego mój nie robi mi niespodzianek nienadskakuje itd ale jak później wychodziły z tych "idealow" potwory i rozstawaly sie z nimi po paru miesiącach to jednak stwierdziłam, że wolę mojego normalnego i doszłam do wniosku że faceta trzeba sobie poprostu "wychowac " ale umiejętnie [emoji23] A życie niestety nie jest uslane różami i każdy ma swoje plusy i minusy my też nie jesteśmy idealneale jak ukarac trzeba to też potrafię [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Co ja bym bez tego forum zrobiła napewno naczytała bym się już w internecie o niestworzonych rzeczach nakręciła i czekała w obawach na każdą kolejną wizytę, a tak to mój wolny czas wypełniacie WyWidzęforum ciążowe / porady małżeńskie/ partnerskie / życiowe / obiadowe - a wszystko to #lipcowe mamy 2018
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Zapomnialas o przywracaniu do pionu w ciezkich chwilach :-) kurde ja z tym moim pseudo plamieniwm czuje sie jak podczas normalnego okresu teraz. Dwa dni bylo malo tdraz drugi dzien z rana teoche wiecej polecialo czyli tak jak u mnie normalnie przed @ dwa dni plamien potem @ ok 5 dni i koniec. Czyli jeszcze ze 3 dni mi pewnie bedzie lecieć. Ale leci tylko z rana bo w ciagu dnia tylko pare kropeczwk na wkladce sie pkjawia. Czylo chya jest dobrzw....Co ja bym bez tego forum zrobiła napewno naczytała bym się już w internecie o niestworzonych rzeczach nakręciła i czekała w obawach na każdą kolejną wizytę, a tak to mój wolny czas wypełniacie Wy[emoji11] te porady małżeńskie, obiadowe itp są niezastąpione
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę , że musi być mega nudne takie życie z "idealem "facet też musi być trochę facetem a nie jakieś bez zdania cipijajko takiego to bym dopiero niezniosla[emoji23] [emoji23] Ale może są kobiety którym to odpowiada [emoji134] i oczywiscie nikogo niepotempiam bo każdy sam musi widzieć co mu w życiu odpowiadaTo fakt jak ja słyszę jak koleżanki niektóre opowiadają jakich to świetnych facetów mają to szok, ale fakt jest taki, że zdarzają się ideały [emoji14] rzadko ale są [emoji14]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Zapomnialas o przywracaniu do pionu w ciezkich chwilach :-) kurde ja z tym moim pseudo plamieniwm czuje sie jak podczas normalnego okresu teraz. Dwa dni bylo malo tdraz drugi dzien z rana teoche wiecej polecialo czyli tak jak u mnie normalnie przed @ dwa dni plamien potem @ ok 5 dni i koniec. Czyli jeszcze ze 3 dni mi pewnie bedzie lecieć. Ale leci tylko z rana bo w ciagu dnia tylko pare kropeczwk na wkladce sie pkjawia. Czylo chya jest dobrzw....
![]()
![]()