reklama

Lipcowe mamy 2018

Co ja bym bez tego forum zrobiła napewno naczytała bym się już w internecie o niestworzonych rzeczach nakręciła i czekała w obawach na każdą kolejną wizytę, a tak to mój wolny czas wypełniacie Wy :) [emoji11] te porady małżeńskie, obiadowe itp są niezastąpione ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie tutaj to taka nasza odskocznia :) myślę że większość z nas tak ma :) A za parę miesięcy będą nowe tematy typu kupki kolki i nieprzespane noce [emoji23] później przedszkola szkoły itd i tak do emerytury będziemy się tutaj "spotykac "na pogawędki a później o wnukach zaczną się rozmowy [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jest baaardzo dobrze kochana :) jeszcze chwilkę i nie będzie śladu po płomieniach:* A u mnie dalej pruszy śnieżek na na na na na [emoji134] [emoji23] ile radości mam ;D

Ja też kcem śniezek tzn moja córa chce. Wypuscilabym ją z domu pod blok a sama bym wyszla na balkon i patezyla jak malpa lepi balwana.

Tej w ogile moje dziecko odwalilo dzisiaj numer. Poszlam ja obudzic to ydawala ze śpi. To poszlam siku zrobic wychodze z kibla a tu mloda sobie maske na twarz nalozyla i jaaaaaaak mnie wystraszyla xD maska jakiegos truposza z halloween xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja też kcem śniezek tzn moja córa chce. Wypuscilabym ją z domu pod blok a sama bym wyszla na balkon i patezyla jak malpa lepi balwana.

Tej w ogile moje dziecko odwalilo dzisiaj numer. Poszlam ja obudzic to ydawala ze śpi. To poszlam siku zrobic wychodze z kibla a tu mloda sobie maske na twarz nalozyla i jaaaaaaak mnie wystraszyla xD maska jakiegos truposza z halloween xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Hahaha Ona jest dobra [emoji23] [emoji23]

Dokładnie tutaj to taka nasza odskocznia :) myślę że większość z nas tak ma :) A za parę miesięcy będą nowe tematy typu kupki kolki i nieprzespane noce [emoji23] później przedszkola szkoły itd i tak do emerytury będziemy się tutaj "spotykac "na pogawędki a później o wnukach zaczną się rozmowy [emoji23]

Może kiedyś nam się uda zrobić jakiś zjazd lipcowek [emoji14]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie spod kocyka :) taka sobote na razie w potem w planach imieniny u Cioci. Dalsza rodzina jeszcze nie wie o ciazy, takze pojade jako przeziebiona - unikne calowania (boje sie zalapac wiruski od rodzinki). Dobrze mam, bo wczoraj odwiedzil nas brat mojego M. troche posiedzieli do pozna w domu a od rana ogarneli dom, M. zrobil sniadanie a teraz panowie sie wzieli za mycie okien ;) Uwielbiam ich normalnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry