reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurcze nie martw się kochana ! Trzymam mega mocno kciuki, żeby było dobrze ! [emoji11]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
A poszłam teraz sprawdzić to kolejna wkladka czysta i papier czysty. Ja juz tego nie rozumiem :-/ ale i tak o szpital zahaczymy. Chocby po to zebym sie uspokoila.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Witam sie spod kocyka :) taka sobote na razie w potem w planach imieniny u Cioci. Dalsza rodzina jeszcze nie wie o ciazy, takze pojade jako przeziebiona - unikne calowania (boje sie zalapac wiruski od rodzinki). Dobrze mam, bo wczoraj odwiedzil nas brat mojego M. troche posiedzieli do pozna w domu a od rana ogarneli dom, M. zrobil sniadanie a teraz panowie sie wzieli za mycie okien ;) Uwielbiam ich normalnie.
Zazdroszczę ! Ja mam w domu okien 13 i jeszcze tu nie mieszkamy, ale już mówię do męża że wiesz jakaś Panią trzeba będzie wynająć bo gdzie ja z brzuchem okna myc [emoji23]

Kurcze oby było wszystko dobrze o której pojedziesz do szpitala?

Gdzies po 15 dopiero jak Marek z prwcy wróci:-/ wczesniej nie da rady bo nie moze sie za bardzo zwolnić:-/ a kur*a mowilam mu zeby odpuscil sobie dzisiejsze nadgodziny :-/ bo wole zeby byl w domu. Tak to bysmy juz teraz jechali. A nie bardzo mam z kim innym jechac. Jedynie co ewentualnie tesciowa moze podjechac po mloda ale to tez po 15 bo ona rowniez w pracy jest :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Gdzies po 15 dopiero jak Marek z prwcy wróci:-/ wczesniej nie da rady bo nie moze sie za bardzo zwolnić:-/ a kur*a mowilam mu zeby odpuscil sobie dzisiejsze nadgodziny :-/ bo wole zeby byl w domu. Tak to bysmy juz teraz jechali. A nie bardzo mam z kim innym jechac. Jedynie co ewentualnie tesciowa moze podjechac po mloda ale to tez po 15 bo ona rowniez w pracy jest :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Nie denerwuj się ! Kilka godzin już nic nie zmieni spokojnie kochana [emoji9]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry