reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja tak w ogole to qpadlam tylko powiedziec, ze 13 dc i pojawia sie kreska ba owulacyjnym, takze cos sie zaczyna dziać. Lece wykorzystać mojego ;)
Gratuluje moze chociazdla Ciebie dzisiejszy dzien bedzie udany.

Spojrzalam na kartke z wypisu. Dzidzi ladnie uroslo od srody o prawie 5 milimetrow. Jakim cudem serduszko przestalo bić skoro wszystko ladnie i prawidlowo roslo :-( a w srode to swrduszko słyszalam jak bilo :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Gratuluje moze chociazdla Ciebie dzisiejszy dzien bedzie udany.

Spojrzalam na kartke z wypisu. Dzidzi ladnie uroslo od srody o prawie 5 milimetrow. Jakim cudem serduszko przestalo bić skoro wszystko ladnie i prawidlowo roslo :-( a w srode to swrduszko słyszalam jak bilo :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

A dalej plamisz?

Dziewczyny, a któraś próbowała brać tego dzięgiela chińskiego? Szperam sobie po internetach i szukam inspiracji [emoji4] tylko ze ja to się boje takich wynalazków bez zgody lekarza [emoji4]
Nie kombinuj babo :* badania a potem jak tfu tfu tfu będzie coś nie tak leczenie lekarz sam dobierze :*
Chociaż trzymam kciuki żeby nie było problemów i żebyś zobaczył dwie kreski szybciej niż myślisz !:*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie kombinuj babo :* badania a potem jak tfu tfu tfu będzie coś nie tak leczenie lekarz sam dobierze :*
Chociaż trzymam kciuki żeby nie było problemów i żebyś zobaczył dwie kreski szybciej niż myślisz !:*

Tak se tylko grzebie w internetach ;) i tak nie miałabym odwagi, żeby coś brać na własna rękę :)

No wlasnie w tej chwili przerwa w plamieniach. Uciclo. A troche krwi bylo tylko rano. Potem jak wrocilam to wiecej skrzepow w kolorze espresso i teraz od dwoch godzin cisza.

f2wlk6nllyt56xuu.png

No zobaczysz jutro w szpitalu, może jakimś cudem ta lekara się pomyliła ale nie chce rozbudzać w Tobie nadziei, bo mi taka pomyłeczka się w głowie nie mieści ale kuwa po tych lekarzach to się można już wszystkiego spodziewać.

Dziewczyny, a któraś próbowała brać tego dzięgiela chińskiego? Szperam sobie po internetach i szukam inspiracji [emoji4] tylko ze ja to się boje takich wynalazków bez zgody lekarza [emoji4]
A co to takiego?
Pierwszy raz słyszę

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z kolei dziś znów dziwny sen.
Ostatnio ten z testami pozytywnymi a dziś mi się śniło że mam corcie (śliczna dosłownie jak z bajki) która karmiłam wyłącznie cycem (syna karmiłam miesznie (cyc plus butla) i mimo że cyca dostawał 15 miesięcy to czułam niedosyt że musiałam dokarmiać butlą pewnie stąd ten wątek we śnie).. ale dlaczego dziewczynka??? W sumie mi to obojętne co , ważne żeby było zdrowe, chociaż wolałabym chyba drugiego chłopca... Tu niby w ciągu dnia nie myślę a tu takie sny... Przed ciążą z Aleksem nie miałam takich snów... Dopiero w ciąży z młodym w 16 TC śniło mi się że lekarz powiedział mi że będzie chłopak a w 18 tc dowiedziałam się że faktycznie będę miała chłopaka [emoji23]

Ostatnia edycja:
reklama
No zobaczysz jutro w szpitalu, może jakimś cudem ta lekara się pomyliła ale nie chce rozbudzać w Tobie nadziei, bo mi taka pomyłeczka się w głowie nie mieści ale kuwa po tych lekarzach to się można już wszystkiego spodziewać.
Slyszalam o kilku takich przypadkach. Dzidzi bardzo male a ona może serducho przeoczyla czy cos bo tak dlugo patrzyła na ekran aż w końcu jakas decyzjw musiala podjac. A szyjke mam prawidlowo zamknieta kurde :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry