redavecad
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże... jesteś w domu czy szpitalu? Jak się czujesz?Ja dostałam krwotoku, skrzepy szły już myślałam, że po wszystkim ale...dzidzia żyje, rośnie, oddzielenie się znowu zwiększyło.
W szpitalu, narazie leżę nic mnie nie boli ale krwawię cały czasBoże... jesteś w domu czy szpitalu? Jak się czujesz?
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Jezu.....trzymaj się kochana jakoś....W szpitalu, narazie leżę nic mnie nie boli ale krwawię cały czas
Śliczny brzuszek [emoji7]A ja leżę dziś mąż poszedł do pracy córka się bawi za chwile idzie do mojej mamy wiec leniuchuje patrzcie jak mnie wywaliło dziś![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny....moze tez sie kiedys takiego doczekamA ja leżę dziś mąż poszedł do pracy córka się bawi za chwile idzie do mojej mamy wiec leniuchuje patrzcie jak mnie wywaliło dziś![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj się ! Mam nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze ! Trzymam mocno kciuki !Ja dostałam krwotoku, skrzepy szły już myślałam, że po wszystkim ale...dzidzia żyje, rośnie, oddzielenie się znowu zwiększyło.
Kinga będzie dobrze!!! :* trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!Ja dostałam krwotoku, skrzepy szły już myślałam, że po wszystkim ale...dzidzia żyje, rośnie, oddzielenie się znowu zwiększyło.