Sabinaaa81
Fanka BB :)
My ogarniamy sprzątanie całego mieszkania (ponad 80m2) w pół godzinki raz u tygodniu. Reszta dni to jakieś 5-10 minut dziennie ( typu naczynia, przetarcie stołu itp) Gdyby sprzątania było więcej lub mieszkalibyśmy w dużym domu to nie zastanawiałabym się nad pomocą tylko wynajęła kogoś tak jak Ty, bo sprzątać bardzo nie lubię. Na szczęście oboje jesteśmy minimalistami i daje nam to bonus w postaci porządku ;-)Ja właśnie robię leczo na jutro na obiad ale tak pachnie ze chyba zjem już dziś [emoji23]
Ja wogole nie sparzatam mam panią która przychodzi 2 x w tyg poprostu nie mam fizycznie czasu pracuje na dwa etaty do tego dziecko szkoła zajęcia pozalekcyjne a dom mam dość duży wiec nie jestem czasowo tego ogarnac okna naszczescie już umyte teraz w sb większe porządki będą
Za szafy musze się wziasc bo szczególnie ciuchy do spodni się nie dopne wiec chodzę w sukienkach musze posegregować rzeczy w których już niestety nie wyjdę ...
ja dziś zjadłam 2 banany i mnie mdlosci złapały nie wiem czy po nich czy tak ogólnie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom