reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Pewnie niech sobie gada. Nic innego jej nie zostaje...kazda kobieta tyje w ciazy inaczej. Jedna odzywia sie racjonalnie a tyje duzo a druga pochlania wszystko i raptem ma 10 na plusie. Ciekawe ile ja teraz przytyje.No tak, ja nie mowie ze musiala biec i kupowac. U niej to jest takie chwalenie sie ze jaka to ona chuda nie byla, ze nie przytyla itd. Oczywiscie do tego to bylo, ze ja w ciazach tylam po te 15 kg i brzuchy pokazne mialam. Ale roznica tez taka, ze ja rodzilam po 4 kg dzieci, a ona niecale 3 kg i wczesniaki. Ale jak jej lepiej, to niech sobie gada [emoji23]
![]()
aanjaa
Fanka BB :)
Hehe,ale ja też pod koniec ciazy chodziłam w normalnych spodniachJa nie w ciazowych, ale uruchilam moje spodnie z okresu jak bylam grubsza, wiec poki co mam, co wciagnac. Podejrzewam, ze bede tez wnet musiala czegos poszukac, sila wyzsza.
To tylko moja tesciowa sie chwalila, ze do porodu szla w zwyklych ciuchach [emoji12] Tylko dla mnie to nie ma sie czym chwalic, bo ciazowe brzuszki sa cudne i pokazuja to co maja pokazac![]()
![]()
[emoji16] brzuszek mi poszedł tak mocno do góry, że spokojnie mogłam pod nim wszystko nosić [emoji23] najgorzej właśnie gdy zaczyna się robić kulka baaaardzo nisko. Ciążowe wtedy jeszcze zlatuja, a normalne za ciasne [emoji14]
Tak w ogóle dzień dobry dziewczyny, ja się dziś wyspałam za wszystkie czasy. Mój syn wstał dopiero pół h temu. Zasnął co prawda o północy, ale noc bez żadnej pobudki, więc to niemały rarytas
[emoji16][emoji16]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ciekawe jak Elodia sie trzyma?
I co z Kinga?
I co z Kinga?
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
O moze macie prorocze snyOj dokładnie. Jeszcze tyle samo tygodni i półmetek [emoji4] juz się nie mogę doczekać. [emoji7][emoji7]
A mi ostatnio się śniło że na usg lekarz powiedział, że będziemy mieli syna [emoji16] i wczoraj M do mnie mówi, że mu się śniło że pokazałam mu zdj a tam mały siusialek [emoji23][emoji23] więc kto wie może sen się spełni [emoji4]
![]()
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Kurcze a ja nigdy nie mialam ciazowych spodni..... Do 6 mc chodzilam w swoich. A pozniej rozmiar wieksze elastyczne.Ja też dziś ide poszukać ciążowych bo moje mnie cisną jak siedzę, a pamiętam, że ciążowe są bardzo wygodne
![]()
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
A ja mam dziś wizytę i prawie w nocy niespalam że stresuuuuu 

reklama
@oliwka_11 choć byłaby to katastrofa [emoji23] bo nie możemy się zgodzić co do imienia dla chłopca [emoji53] mi się podoba Staś Antoś a jemu nie i mamy problem. Bo mu się żadne nie podobają. Dobrze , że do dziewczynki jesteśmy zgodni [emoji4][emoji4]

Podziel się: