reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

widze ze debata dotyczaca suwaczkow zakonczona sukcesem :)
u nas nic nowego bylysmy z rana na dluuugim spacerze polaczonym z zakupami teraz mala szleje na podworku ja czekam na mezusia az wroci z pracy i nudze sie nieco:baffled:
jutro mamy zamiar jechac nad morze ale czy sie uda :sorry2: okaze sie jak sie plany uloza

reklama
Ja wlasnie wrocilam z zakupow. Kupilam Kubusiowi kurteczke taka na teraz i mam do was pytanie. Otoz ja na zime mam dla Kubusi kurtke taka ciepla i kombinezon, a ta kurteczka co ja dzisiaj kupilam jest taka w sam raz i nie wiem co robic czy ja zostawic bo i tak na zime mam cos innego a na wiosne to i tak bedzie ona za mala czy wymienic na troche wieksza:confused:. Chociaz z drugiej strony tez wziac za duza kurtke to bez sensu:baffled::eek: jak myslicie? Fajna ta kurteczka kupilam ja w Biedronce za 20zl;-):tak:

Ale tu Super wieści od rana
IWONKA przyjmij też nasze
GRATULACJE, remont skończony można odpoczywać w nowiutkim, świeżutkim otoczeniu. Ale to fajnie ja kończę a Ty zaczynasz :tak:.

U nasz dzisiaj szaro buro i ponuro, siedzimy w domku, ale zaliczyłyśmy z tatusiem zakupy w realu. I
właśnie dzisiaj zdałam sobie sprawę że ja to po porodzie długo marketu nie zobaczę bo z takim maluszkiem nie będę się pchała w te wirusy i zarazki a to akurat będzie ten okres :crazy:.
Była u mnie mama i jak to ona wpadła na genialny (oczywiście wg jej ) pomysł, a mianowicie że jak już urodzę i Mariusz po mnie pojedzie pewnie z Majką to oni tu przyjadą (mama i tata) i ona zrobi obiad, ogarnie i będzie na nas czekać i nas przywitają :wściekła/y::baffled:. Jak jej powiedziałam że dlaczego ona ustala jak ma ten dzień wyglądać to focha złapała, i powiedziałam że dziękuję ale obiad mam już gotowy wystarczy tylko ugot. ziemniaki i już jest a ich zapraszam po obiedzie na kawę, na co ona że nie muszą wcale przyjeżdżać :no:. I tak się właśnie z nią gada jak nie przytakujesz na jej wszystkie pomysły to źle ale ona o nic nie zapyta tylko decyduje:no:. Powiedziałam jeszcze że jak ona sobie to wyobraża że oni tu będą się "rządzić" i nas witać a teście przez okno, tak. To już wtedy wszystkich trzeba zaprosić, a ja chce przyjechać, zjeść, ogarnąć się i wtedy zapraszam, chociaż powiem szczerze że nie planowałam nikogo odrazu w pierwszy dzień:sick:.
Ach, mam prośbę dajcie mi jeszcze raz namiary na tą tabelę bo nie mogę poszukać :zawstydzona/y: a też chciałam sobie zrobić.
Gratuluję wszystkim mamą udanych zakupów :tak:

A my bylismy na starych smieciach,moj sobie troszke wypil z wiadomej okazji i juz jestesmy w domku.
Ania138 moja mama tez ma swoje widzimisie i jak cos nie po jej mysli jest to jest foch i to na calego......Potrafie sie z nia sklocic na odleglosc bo ona w Czechach mieszka.
IwonaC ja nie wiem ale jak za 20 zl to sie chyba nie ma co wyrywac i zamieniac na wieksza skoro moze byc za duza z kolei.

Ból głowy nie minął i mówię już dobranoc:tak:
Ania138 nikomu sie nie dogodzi:-)ja z moją mamą też czesto przechodzę takie jej fochanie bo ona mi ustawia co i jak zrobic a ja zawsze inaczej:-D

Cześc wam...wieczorowa porką..
Sorki,z emnie nie było,,ale chyba nikt nie zauwazyl...hehe
Oczywiscie byłam na wsi,,do jutra miałam byc,ale mój męzulo napisał,ze dzisiaj w domuk bedzie na 24 godiznki,,fajno nie...zatem wróciłam,,synek śpi juz,,po drodze mi usnał i spi,,,o 6 pobudka(bo tak wstaje)...
Boż ejak fajnie,mój M co weekend jest:tak::tak::-)no kurcze potem tydzien,dwa i wroci,,super tak co chwile go miec,,ide poczyatc wasze postyyyyyyy,,az od wczoraj pewnie ze 10 str:szok::szok::-D:-D

reklama
Do góry