iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dziekuje dziewczyny:-)udalo mi sie w drugim cyklu zajsc w ciaze
:-)
:-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
:-)Iwonka ale wiadomość z samego ranaMoje gratulacje! Cieszę się razem z Wami
Ale fajnie..... tylko oszczędzaj się teraz ......zero remontów ;-)
![]()
.
:-)
Sewa przyjemnie chociaż czas spędzisz- udanej imprezki:-)Moja Madzia dziś była strasznie zła ze do szkoły nie idzie ale w końcu jej wytłumaczyłam że soboty i niedziele są wolne
Ja dziś kończę sprzątanie i mam małe pranko rzeczy do szkoły
Ale zajrzę dopiero wieczorem bo przez ten ból nie mogę się skupić- w dodatku to moja migrena połączona z sensacjami żołądkowymi
Pa

no i kołdra mała.... my sobie kupiliśmy taką 200x220 i nie musimy się przeciągać, a u cioci to tylko śpiwór powleczony... a 2 sprawa to też nocna- Tyśka mi tam ani jednej nocy nie przespała w całości. Nie wiem co ją budziło. Albo stała w łóżku, albo po prostu płakała, albo budziła się o 5 rano głodna aż w brzuszku burczało... albo może światła ją rozpraszały, bo w domu ma raczej zaciemniony pokój, a tu światła od latarni??? Nie mam pojęcia... Dzisiejsza noc w domu- normalnie przespana...

;-);-)

. Zrobilam sobie na stronce suwaczki.pl suwaczki moich dzieci. Chcialam je wrzucic do podpisu ale nie wiem jak.
Zrobilam sobie w panelu uzytkownika edytuj podpis i tam jest zeby podac strone obrazka, ale jak podaje ten kod suwaczka to mi wyskakuje wiadomosc "invalid file"

nie umiem sobie poradzic
Pomozcie mi!! prosze