reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2018

Migdalove kto jak nie Ty:)chce jutro widzieć dwie kreski u Ciebie!Ania super że o siebie zawalczylas.ja ogólnie nie odczuwam na co dzień problemów z tarczyca insulin. czy policystycznymi ale ten zestaw niestety nie pomaga w zaciazeniu:) ale.. życie bywa zaskakujace[emoji6]

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@KatiNails Bardzo!❤❤️bardzo Bardzo!❤❤️bardzo się cieszę kochana !!! I trzymam.&&&& tym razem za prawidłowy wzrost bety i przebieg ciąży! Wspaniale ze w koncu zaczynają pojawiać się na tym forum także dobre Ba wspaniale wieści !
@Migdalove oby tobie też ukazał się tak wspaniały widok rano jak @KatiNails każde dwie kreseczki nam starajacym sie dają nadzieję na to że marzenia warto spełniać nawet jesli dłużej trzeba czekac na.ich efekt :-)
U mnie chyba 19dc nastawiam sie na cykl 28 dni chociaż poprzedni byl 30dni jednak standardowo zawsze bylo 28 czasami tylko 30dni no ale to sie okaze jak bedzie :-)
Zycze wam kochane milego wieczoru i dobrego pozytywnego poranka !!!!❤❤️

Migdalove kto jak nie Ty:)chce jutro widzieć dwie kreski u Ciebie!Ania super że o siebie zawalczylas.ja ogólnie nie odczuwam na co dzień problemów z tarczyca insulin. czy policystycznymi ale ten zestaw niestety nie pomaga w zaciazeniu:) ale.. życie bywa zaskakujace[emoji6]

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
A jak u Ciebie? Masz ten sam termin @ jak ja czyli 14/12 o ile dobrze pamiętam. :)

Link do: Lista.xlsx

@KatiNails Bardzo![emoji173][emoji173]️bardzo Bardzo![emoji173][emoji173]️bardzo się cieszę kochana !!! I trzymam.&&&& tym razem za prawidłowy wzrost bety i przebieg ciąży! Wspaniale ze w koncu zaczynają pojawiać się na tym forum także dobre Ba wspaniale wieści !
@Migdalove oby tobie też ukazał się tak wspaniały widok rano jak @KatiNails każde dwie kreseczki nam starajacym sie dają nadzieję na to że marzenia warto spełniać nawet jesli dłużej trzeba czekac na.ich efekt :-)
U mnie chyba 19dc nastawiam sie na cykl 28 dni chociaż poprzedni byl 30dni jednak standardowo zawsze bylo 28 czasami tylko 30dni no ale to sie okaze jak bedzie :-)
Zycze wam kochane milego wieczoru i dobrego pozytywnego poranka !!!![emoji173][emoji173]️

Oby było tak jak piszesz. :)
Zasnąć dalej nie mogę. [emoji52]

Link do: Lista.xlsx

Dziś witam się w 22 DC, 10dpo, 5 dni do terminu @ :) U mnie test odrobinkę ciemniejszy niż wczoraj :) (góra wczorajszy, dół dzisiejszy).
1513144538-76141e6e1391d55e-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie ma to jak od starego z rana usłyszeć:
Kawa????????? Przecież Ty w ciąży jesteś....
Kuwa już się zaczyna...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry