• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania 2018

reklama
Ja to chyba nie zasnę że stresu, tak ciągle myślę jaki ten test wyjdzie...

Link do: Lista.xlsx
Ja z kolei spać z emocji nie mogę.. Panowie moi już śpią a ja się kręcę z boku na bok :(
Nawet mruczenie kocicy mi nie pomaga w zaśnięciu :(
Damian obstawia chłopca [emoji23] a ja dziewczynkę [emoji23] jak było mi to obojętne jaka płeć no i w sumie nadal jest to mam przeczucie że będzie dziewczynka :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z kolei spać z emocji nie mogę.. Panowie moi już śpią a ja się kręcę z boku na bok :(
Nawet mruczenie kocicy mi nie pomaga w zaśnięciu :(
Damian obstawia chłopca [emoji23] a ja dziewczynkę [emoji23] jak było mi to obojętne jaka płeć no i w sumie nadal jest to mam przeczucie że będzie dziewczynka :)

Moja Muffinka też przy mnie leży i mruczy ale to na nic.
1513114521-b83c0c54370e8bd3-aaaaaa.jpeg

Chyba nie zasnę do pierwszej w nocy... Ale o 7 i tak wstanę by test zrobić! [emoji23]

Moja Muffinka też przy mnie leży i mruczy ale to na nic.
1513114521-b83c0c54370e8bd3-aaaaaa.jpeg

Chyba nie zasnę do pierwszej w nocy... Ale o 7 i tak wstanę by test zrobić! [emoji23]

A ja o 7 będę czekać na wiadomości [emoji7]
Tośka w zagięciu kolan śpi [emoji23] standard [emoji23] a w nocy normalnie przekręcić się z boku na bok nie ma szans. Gorzej niż z dzieckiem [emoji23]
1513114897-35e968d9c3f591b5-aaaaaa.jpeg

@KatiNails ogromne gratulacje :) rozwiązałas worek z pozytywnymi testami, wiec teraz już musi być wysyp następnych, a pierwsza w kolejce @Migdalove z jutrzejszym testowaniem :)
Czytam Was, Dziewczyny, codziennie na bieżąco, ale nie piszę, bo nie mam na razie żadnych doświadczeń staraniowych prawie, a nie chcę smecic nie na temat o moich problemach gin. Niemniej jednak za każdą z Was trzymam mocno kciuki :) :) :)
I mam nadzieję, że i u mnie się w końcu ułoży. Kiedyś.
A na teraz takie pytanie- dostałam zaproszenie w odwiedziny do kuzynki, ona ma 4miesięczna córeczkę. Jeszcze u nich nie bylam. Co kupić dziecku?

@KatiNails ogromne gratulacje :) rozwiązałas worek z pozytywnymi testami, wiec teraz już musi być wysyp następnych, a pierwsza w kolejce @Migdalove z jutrzejszym testowaniem :)
Czytam Was, Dziewczyny, codziennie na bieżąco, ale nie piszę, bo nie mam na razie żadnych doświadczeń staraniowych prawie, a nie chcę smecic nie na temat o moich problemach gin. Niemniej jednak za każdą z Was trzymam mocno kciuki :) :) :)
I mam nadzieję, że i u mnie się w końcu ułoży. Kiedyś.
A na teraz takie pytanie- dostałam zaproszenie w odwiedziny do kuzynki, ona ma 4miesięczna córeczkę. Jeszcze u nich nie bylam. Co kupić dziecku?
Jakaś zabawkę. Mojemu w tym wieku kupiłam fajną kostkę edukacyjną. Taka większa była. Bawił się nią bardzo długo bo w sumie nadal ja mamy i czasem ją dorwie. A ma 3,5 roku. Ona niby jest od 6 miesiąca życia ale i tak mój odkąd kupiłam był nią zachwycony. Jutro zrobię jej zdjęcie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry