reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja w sumie 10+4 więc już 11 ale ciąża starsza o 5 dni więc sama już nie się w którym jestem tygodniu hehe

p19u3e3k1bno3uzw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Hehe ja też co idę na usg to są jakieś wahania ale bez jakiejś wielkiej rozbieżności :D okaże się w lipcu :D

reklama
Ja musze monitorowac toxo przez całą ciaze. Nigdy nie przechodzilam i nie mam przeciwcial. Jak sie wykryje zakazanie to mozna leczyc, jak sie przegapi to narazamy dziecko.

Ja mam tak samo nie mam przeciwciał i nigdy nieprzechodzilam tego świństwa myślę że za jakiś czas znów to skontroluje, lepiej parę razy za dużo niż o jeden za malo zawsze taka zasadę wyznaje, z wszystkim pewnie przez to że jestem straszna Panikara no ale wolę dmuchać na zimne...

Dziewczyny czasami odczuwam w podbrzuszu takie cos jakby rychy dziecka. Wiem, ze to jeszcze nie to, bo to dopiero 11tc, ale co to moze byc? Rozxiagajaca sie macica? Tez tak macie?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny a jak to jest z używanymi fotelikami? Słyszałam różne opinie i sama już nie wiem co jest prawdą. Czy można spokojnie kupić czy lepiej nowy?
Kwestia zakupu fotelika, który nie jest po wypadku, kolizji :) więc najlepiej od kogoś zaufanego :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie za to szefowa chciała jak najszybciej wygonić na l4 [emoji14]

p19u3e3kbybyr7lo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ale macie dobrze z tym L4 w Polsce. :-) Koleżanka, która urodziła 3 lata temu w 25 tc, miała w pn zakładany szew na szyjce i od dziś (cztery dni po zabiegu) musiała wrócić do pracy. Trzy koleżanki, które rodziły w zeszłym roku (sprzątaczka, nauczycielka w podstawówce oraz przedszkolanka) również nie dostały zwolnień (wszystkie miały bóle kręgosłupa od połowy ciąży. Najgorsze ta sprzątająca dziewczyna. Dostała na nie akupunkturę oraz rehabilitacje 3x tyg po pracy :-/ ) Dwie z nich na 1 miesiąc przed porodami przeszły na wcześniejsze macierzyńskie. Można przejść u nas na 2 miesiące przed porodem, ale było im szkoda tracić tego czasu z maluchem. Ta koleżanka, która sprząta przeszła 2 miesiące wcześniej na macierzyński, bo nie była w stanie pracować.

Do góry