Margana
Fanka BB :)
Ale nadmiar nabialu nie jest korzystny [emoji6]Nie po prostu potrzebujeszbo jest w jogurtach
dziecku potrzebne jest wapno bo rosnie
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale nadmiar nabialu nie jest korzystny [emoji6]Nie po prostu potrzebujeszbo jest w jogurtach
dziecku potrzebne jest wapno bo rosnie
![]()
O kurcze, rzeczywiście masz dużo. Chyba jakby było bardzo źle to by mi od razu gin dał recepte nie? Postaram się nie denerwować, ewentualnie pomóc sobie dietąKochana nie martw się, co ja mam powiedzieć jak jeszcze tydzień temu miałam 10,790?! po 5 dniach brania euthyroxu 50 spadło do niecałych 7. Będzie dobrze, nie martw się. Teraz endo przepisała mi dawkę 75 i kolejną wizytę mam 2 stycznia. Jak się martwisz a masz możliwość żeby przyjął Cię lekarz rodzinny to idź, on też może wypisać Ci receptę.
Chyba co 3 dni[emoji6]Te suwaczki są opóźnione [emoji23] moj jest o 5 dni do tylu co il się to aktualizuje ??
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nawet nie wiedzialamAle nadmiar nabialu nie jest korzystny [emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ale w alpikacji?Mój działa niby poprawnie
Nie, nie chodzi o poziom wapna. Po prostu nadmiar nabialu moze piwodowac rozne dolegliwosci. U dzieci np. duzo infekcji uszu, nosa i gardla jest spiwodowane nadmiarem nabialu. Ale jak sie dobrze czujesz i nic Ci nie dolega to nie ma potrzeby nic badac [emoji5]Nawet nie wiedzialamale chyba organizm wie czego potrzebuje? Czy wprowadza nas w błąd ? [emoji16] może można gdzieś zbadać poziom wapna? Chyba popadniemy tu w paranoje wszystko badajac
![]()