reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewuchy. Już po wizycie. 17 jajcow jest tak między 15-16 mm. Punkcja we wtorek o 7.30 rano. W niedziele mam wziąć ovitrelle i gonapeptyl. Jednak jest małe ale. Dr powiedział, ze transfer może być odroczony bo dużo tych jajcow i może być hiperka. Ale to nie ważne. Ważne ze już bliżej niż dalej [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kochane jeszcze jedna sprawa.Podpisywalam zgodę na ustalenie grupy krwi dziecka.Ja mam grupę brh- i doktorka powiedziała że jeśli dziecko bedzie mieć grupę dodatnia to jest jakieś ryzyko(poziej dokladnie nie zrozumialam)czy ktorac z was wie o co chodzi?
Mnie się przy poronieniu pytali o grupę, jakbym miała rh - to wtedy jest jakiś zastrzyk z immunoglobulin. Nie wiem, czy w przypadku porodu też, jeśli dziecko miałoby +
Chodzi o ewentualną kolejną ciążę chyba :)

Dziewuchy. Już po wizycie. 17 jajcow jest tak między 15-16 mm. Punkcja we wtorek o 7.30 rano. W niedziele mam wziąć ovitrelle i gonapeptyl. Jednak jest małe ale. Dr powiedział, ze transfer może być odroczony bo dużo tych jajcow i może być hiperka. Ale to nie ważne. Ważne ze już bliżej niż dalej [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Piękny wynik. Co do transferu to pewnie w dniu punkcji jeszcze będą Ci pobierać krew i na podstawie wyników wstępnie powiedzą czy będzie odroczony czy nie :)

Dziewczyny jak u Was z zachciankami w ciazy? Ja ostatnio strasznie mam ochote na mieso...... Dzisiaj caly czas za mna chodzi kurczak z rozna..... Ogolnie nie przepadam za kurczakami z rozna,zjem ale nie uwielbiam jakos. A mam taka ochote ze masakra.... Czy to zachcianka ciazowa??
Mnie odrzuca mieso poki co :-)

reklama
Kochana jak tam dzis Dami po leku?
hej a ciezko .. po wlewie było mu niedobrze potem lekarka chciałam mu spuscic troche wody z brzucha .. niestety 2 razy go zdziurawiła i nic.. wiec jest marudny obolały.. i juz w drodze do domu sie pokłucilismy.. teraz śpi ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry