reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

A to dobrze ze sami decydujecie o wyplatach. Mam nadzieje ze przedluza refundacje wlewow

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
no tez mamy taka nadzieje .. poki co nic nie wiadomo.. no strona jest ok wiemy ze jesli nas mocno docisnie to nie padniemy z głodu .. powiem wam ze do wypłaty mamy przeszło 2tyg.. a na koncie 50e szok.. swieta beda skromne no coz .. mam nadzieje ze chociaz w swieta dami lepiej sie poczuje..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no próbuje ale jest mi coraz ciezej.. :( przezywam to wszystko jeszcze ta tesciowa .. no i dzis dami na mnie odreagował.. ahh jestem juz wykonczona tym ..

Olac ta babę okropna. Szkoda.ze nie masz tam nikogo bliskiego ktos z Twojej rodziny mogl by przyjechac chociaz na kilka dni...odwiedza Was ktos w ogole? Szkoda ze.w pl nie mieszkacie no bysmy jakies dyzury zorganizowaly z dziewczynami i Cie odciazaly
A jak spedzacie swieta? Gdzie i z kim?

no tez mamy taka nadzieje .. poki co nic nie wiadomo.. no strona jest ok wiemy ze jesli nas mocno docisnie to nie padniemy z głodu .. powiem wam ze do wypłaty mamy przeszło 2tyg.. a na koncie 50e szok.. swieta beda skromne no coz .. mam nadzieje ze chociaz w swieta dami lepiej sie poczuje..

To ruszaj wyplate ze srodkow zebranych dziewczyno!

Kurcia a co u naszej kolezanki Moki?? Na jakim jest etapie?

Mi niestety Mokka nie odpisuje bo nie wchodzi juz na forum. @tamiza na z nia kontakt.
Z tego co wiem Przybycień jest anty-heparyna, twierdzi, że traci za duża ciąż przez nią...
U mnie niby wskazań nie ma ale przy następnym podejściu będę mieć.
Niestety w tej klinice co lekarz to całkiem inna opinia... :p
A dlaczego przez heparyne traci sie ciaze? Wez mnie nie strasz..u nas w klinice daja bez badan tak na wszelki wypadek...

@misis188 to wazne ze ten jeden jest dzielny. Ja tez sie boje jakbym sobie z blizniakami poradzila zwlaszcza ze pracuje u meza w firmie i trzeba szybko do formy wrocic. Wiec podaje po jednym. A ze zostaly mi dwa to i tak wole miec dwa transfery i dwie szanse.

Olac ta babę okropna. Szkoda.ze nie masz tam nikogo bliskiego ktos z Twojej rodziny mogl by przyjechac chociaz na kilka dni...odwiedza Was ktos w ogole? Szkoda ze.w pl nie mieszkacie no bysmy jakies dyzury zorganizowaly z dziewczynami i Cie odciazaly
A jak spedzacie swieta? Gdzie i z kim?

no niestety nikt nas nie odwiedza czasem znajomi poznani w szkole .. a swieta w de niestety kolezanka nas zaprosiła na wigilie zebysmy nie siedzieli sami .. tak wiec licze ze bedzie troszeczke weselej...no chcielibysmy wrocic do pl .. ale tam leczenia nie ma no i tutaj jest socjal a w pl nie :( jestesmy zmuszeni tutaj byc ..

Mi niestety Mokka nie odpisuje bo nie wchodzi juz na forum. @tamiza na z nia kontakt.

A dlaczego przez heparyne traci sie ciaze? Wez mnie nie strasz..u nas w klinice daja bez badan tak na wszelki wypadek...

@misis188 to wazne ze ten jeden jest dzielny. Ja tez sie boje jakbym sobie z blizniakami poradzila zwlaszcza ze pracuje u meza w firmie i trzeba szybko do formy wrocic. Wiec podaje po jednym. A ze zostaly mi dwa to i tak wole miec dwa transfery i dwie szanse.
No właśnie bo co lekarz to opinia. Niby ona rozrzedza krew i mogą być krwotoki. Ale moim zdaniem musialabyś mieć jakąś ciulową krzepliwość czy coś. Jeśli nie masz skłonności do siniaków i pękających naczynek to raczej nic nie powinno się dziać :)

reklama
To ruszaj wyplate ze srodkow zebranych dziewczyno!

no my jestesmy tacy ze poki dajemy rade to zostawiamy na czarna godzine .. ale jak rachunki poprzychodziły to malo nie padłam.. nawet ubezpieczenie z samochodu podrozało.. ahh to zycie .. ale trzeba sobie jakos radzic .. kochane jestescie ze tak sie o nas troszczycie ..

Do góry