Late92
Zaangażowana w BB
Coś w tym jest chłopaki moje z końcówki dni plodnych :-) Ponoć na dziewczynkę trzeba figlowac przed owulacja.No taka to prawda ze jesli chlopak to rowno w dniu owulacji?
![]()
Napisane na SM-J510F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Coś w tym jest chłopaki moje z końcówki dni plodnych :-) Ponoć na dziewczynkę trzeba figlowac przed owulacja.No taka to prawda ze jesli chlopak to rowno w dniu owulacji?
![]()
HejChciałam Was zapytać czy macie dużo objawów ciazowych? Mdłości itp. Bo ja poki co malo ciążowo sie czuje, brak mdłości, piersi powiększone, obolale no i duzo wypryskow, cera na buzi znacznie sie pogorszyla.
Na zapachy tez reaguje ale póki co nie jakoś mocno, po prostu wyczuwam je mocniej, a niektóre rzeczy mocno mi śmierdzą, ale mdłości nie mamMnie mdłości męczą strasznie.. Nie mogę doprowadzać do glodu, bo wtedy jest najgorzej.. I odrzuca mnie od lodówki za dużo zapachów.. Jutro mam iść na czczo do lekarza I już się boję jak tam dojadę autobusem..
Bez podkładu nie wyjdę z domu, bo też pełno niespodzianek mi wywala..
Teoretycznie tak lepiej czuć się dobrzeHejno ja też nie mam póki co objawów, piersi jedynie bolesne, czasem podbrzusze, cera to mi akurat nawet się poprawiłam. Generalnie na brak objawów nie ma co narzekać [emoji14] jeszcze nas może dopaść
![]()
NiewykluczoneTeoretycznie tak lepiej czuć się dobrzeale wiadomo im więcej objawow kobieta pewniejsza
plecy mnie tez.mecza konkretnie ledzwie, pewnie dlatego ze jestem pokrzywiona bardzo i dlatego odczuwam to byc moze w skutek powiekszajacej sie macicy.
Ja nie mam objawów za wyjątkiem tkliwych brodawek i częstym chodzeniem siku. Może dopiero nadejdą...
![]()
Uważam, że dobre nastawienie to podstawa. Termin mamy podobny . Ja robiłam bete 11.12 i 14.12 urosła o 150 %. Następna chyba zrobię koło środy. A jutro już koniecznie muszę umówić lekarza.Gdzies czytalam ze takie konkretne objawy w 7 tyg sie pojawiajachociaz ja w dwoch ciazach mialam od samego poczatku juz konkretne
![]()
Jutro ide na bete, troche sie denerwuje
Ja mdlosci rowniez nie mam, tak to sennosc, czasem bole w krzyzu oraz podbrzusza, piersi rowniez sie powiekszyly oraz mam ciemne obwodki wokol sutkow- moj typowy objaw ciazowy, no i straszne smaki w buzi.
ja tez jutro beta, a kiedy robilas ostatnio i ile wynosiła?Gdzies czytalam ze takie konkretne objawy w 7 tyg sie pojawiajachociaz ja w dwoch ciazach mialam od samego poczatku juz konkretne
Jutro ide na bete, troche sie denerwuje
Uważam, że dobre nastawienie to podstawa. Termin mamy podobny . Ja robiłam bete 11.12 i 14.12 urosła o 150 %. Następna chyba zrobię koło środy. A jutro już koniecznie muszę umówić lekarza.
Ps. Chyba coś mi się suwaczek nie aktualizuje. Dziś mam równe 5 tyg.
Na suwaczku masz 5 tyg. Staram się co prawda nie denerwować ale po pierwszej ciąży zakonczonej obumarciem( w tym roku ) i do tego dziwnaym uczuleniem, obrzekami jakoś boje się wszystkiego.