Witam Was w 18dc... Teraz pozostaje tylko czekać. Owu była 14dc, więc ten cykl będzie krótszy.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji256]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Was w 18dc... Teraz pozostaje tylko czekać. Owu była 14dc, więc ten cykl będzie krótszy.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ile to już cykli za Tobą, że chcesz się poddać? Masz dobrego lekarza?Jesli przyjdzie to pamietasz co obiecalas??? Ze pojdziesz sie badac.
Anka, no ja bede sie starala ostatni cykl, jak sie nie uda to chyba calkiem zrezygnije nawet jak juz ogarne temat z pracą
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
@Jotka_Szczotka przykro, ze @ przyszła No ale może następnym razem [emoji847][emoji847][emoji8]
@Beenka po takim maratonie jak strzeliliscie to kurna musi się coś wykluć!! Trzymam jeszcze kciuki!!
Mam nadzieję, bo jak nie, to nie mamy lepszego planu.
Jakie badania powinnam zrobić na początek?
Wierzę, że to ciążaRany, zjadłam całe, tak całe, opakowanie lodów Grycana. Czy to ciąża? [emoji23]
Ja tak mialam w ciąży[emoji13][emoji13][emoji13]Wierzę, że to ciąża![]()