reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

Niestety dzisiaj się okazało że moja betka spada Teraz decyzja kiedy druga próba. Ile razy Wy podchodziłyście?
Cześć, bardzo mi przykro. U mnie po transferze był mały wzrost bety począwszy od 11 dpt 3 dniowych zarodków, ostatecznie beta osiągnęła 42,5.
Widzę, że Twój mąż ma ten sam problem co mój, czyli azoospermia. Jestem po pierwszym nieudanym transferze dwóch trzydniowych zarodków. Mamy jeszcze 2 zamrożone w 3 dobie. Jutro jadę na wizytę i dowiem się, co dalej. Teraz będę chciała wziąć jednego zarodka.
U nas plemniki są słabe a mimo to zarodki były ładne, ale niestety do 5 doby żaden z trzech zarodków nie dotrwał. Mamy jeszcze 3 zarodki z nd zamrożone w piątej dobie. Jak się nie uda z mężowymi, to transferujemy te blastki.

reklama
Hej. Już po leżę sobie już pod kocykiem w domku [emoji6] pobrali 20 jajec z czego 15 się nadaje. Będą zapładniac 6 bo ja poniżej 35. Jutro o 13 mam dzwonić ile się zapłodnilo a ile oocytow idzie do mrożenia. Dostałam luteinę dowcipna 3x1 dupek 3x1 i dzisiaj metronidazol. Wstępnie transfer w piątek.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej. Już po leżę sobie już pod kocykiem w domku [emoji6] pobrali 20 jajec z czego 15 się nadaje. Będą zapładniac 6 bo ja poniżej 35. Jutro o 13 mam dzwonić ile się zapłodnilo a ile oocytow idzie do mrożenia. Dostałam luteinę dowcipna 3x1 dupek 3x1 i dzisiaj metronidazol.

A to jest Twoje pierwsze podejście?

Hej. Już po leżę sobie już pod kocykiem w domku [emoji6] pobrali 20 jajec z czego 15 się nadaje. Będą zapładniac 6 bo ja poniżej 35. Jutro o 13 mam dzwonić ile się zapłodnilo a ile oocytow idzie do mrożenia. Dostałam luteinę dowcipna 3x1 dupek 3x1 i dzisiaj metronidazol. Wstępnie transfer w piątek.

Wspaniały wynik.gratuluje odpoczywaj sobie teraz

Swieta prawda [emoji173]️ ja licze na 2018! to bedzie nasz rok, tyle zaciazonych jest teraz a reszta dolaczy juz niedlugo!

A wlasnie co myslicie o tym ze kobiety zachodza w ciaze tylko w odpowiednim miesiacu? Ja mam duzo kolezanek ktore maja dzieci z tych samych miesiecy, i tak sobie mysle ze moze warto zrobic transfer wlasnie w okolicy kiedy zaszlam w ciaze z Victorem! Ktoras z Was analizowala ta sytuacje????

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niektórzy w to wierzą, moja mama interesuje się horoskopie i twierdzi, że są tylko konkretne 3 miesiące kiedy to może się udac, w sensie narodzin dziecka, mi wmawiala ze teraz się uda i narazie się udaje. Dla mnie to trochę takie czary mary, ale moze coś w tym jest.

Wynik bardzo ładny :). Oby teraz te 6 ładnie się zapladnialo.

reklama
Do góry