reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2018

reklama
Jak dla mnie jest taka że ma wszystko a zarazem nic. Wolę WomanLog'a :D

Link do: Lista.xlsx
Tą twoją tez obadam. E tam zainstalowala obie. Teraz tylko na @ czekam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@Mamamia90 ja dopiero teraz zaczęłam za młodą zadania odrabiać bo wcześniej jako$ pamiętala. A codziennie ją gonię kilka razy żeby o zadaniach pamietala.

A juz w taki etap wkracza ze glosno wyraza swoje zdanie i wrecz potrafi sie ze mną pokłócić że ja napewno blednie myslę xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

No nasze dzieci są w dzisiejszych czasach bardzo bardzo mądre aż za mądre ...
Wiesz ja pamietam jak robiłam jakieś zadanie tekstowe córce z matematyki i ona dostała za to -4 tylko dlatego ze jej nie posluchalam i zrobilam po swojemu haha do dzis mi to wypomina jak próbuje sie z nią kłócić ze to ja mam racje haha

@Mamamia90 ja dopiero teraz zaczęłam za młodą zadania odrabiać bo wcześniej jako$ pamiętala. A codziennie ją gonię kilka razy żeby o zadaniach pamietala.

A juz w taki etap wkracza ze glosno wyraza swoje zdanie i wrecz potrafi sie ze mną pokłócić że ja napewno blednie myslę xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

Wiesz ja pamietam jak robiłam jakieś zadanie tekstowe córce z matematyki i ona dostała za to -4 tylko dlatego ze jej nie posluchalam i zrobilam po swojemu haha do dzis mi to wypomina jak próbuje sie z nią kłócić ze to ja mam racje haha

Jak dla mnie wszystko super tylko ten dekolddddd...no ale jak sie ma ladny biust to czemu nie:D.ja.osobiscie jakos taka jestem malo odważna dlatego bym pewnie skreslila ta sukienke za.ten dekold wlasnie:p
Każdy ma inny gust ja np zamarzylam sb tak [emoji2] A co do twojej to jest zmysłowa ta która jest na foto i myślę że ten twój jak cie w tej ujzy to już w Urzędzie nie bd mogl się powstrzymać [emoji6] hihi wiesz co mam.na myśli hehe
1513687266-daad99bfd4757990-aaaaaa.jpeg
1513687273-83229f8498502f47-aaaaaa.jpeg

w4sqgzu395zb6ngs.png

Szukam sukienki na cywilny...
1513614834-2e94c4be5513c9ac-aaaaaa.jpeg

Co myslicie o tej?
Każdy ma inny gust ja np zamarzylam sb tak [emoji2] A co do twojej to jest zmysłowa ta która jest na foto i myślę że ten twój jak cie w tej ujzy to już w Urzędzie nie bd mogl się powstrzymać [emoji6] hihi wiesz co mam.na myśli hehe
1513687600-d9e7f93fe1741a3e-aaaaaa.jpeg
1513687607-14591848b59594b9-aaaaaa.jpeg

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Do góry