D
Deleted member 178444
Gość
Dziś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś
No nasze dzieci są w dzisiejszych czasach bardzo bardzo mądre aż za mądre ...@Mamamia90 ja dopiero teraz zaczęłam za młodą zadania odrabiać bo wcześniej jako$ pamiętala. A codziennie ją gonię kilka razy żeby o zadaniach pamietala.
A juz w taki etap wkracza ze glosno wyraza swoje zdanie i wrecz potrafi sie ze mną pokłócić że ja napewno blednie myslę xD
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
![]()
No nasze dzieci są w dzisiejszych czasach bardzo bardzo mądre aż za mądre ...@Mamamia90 ja dopiero teraz zaczęłam za młodą zadania odrabiać bo wcześniej jako$ pamiętala. A codziennie ją gonię kilka razy żeby o zadaniach pamietala.
A juz w taki etap wkracza ze glosno wyraza swoje zdanie i wrecz potrafi sie ze mną pokłócić że ja napewno blednie myslę xD
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
![]()
Każdy ma inny gust ja np zamarzylam sb tak [emoji2] A co do twojej to jest zmysłowa ta która jest na foto i myślę że ten twój jak cie w tej ujzy to już w Urzędzie nie bd mogl się powstrzymać [emoji6] hihi wiesz co mam.na myśli heheJak dla mnie wszystko super tylko ten dekolddddd...no ale jak sie ma ladny biust to czemu nie.ja.osobiscie jakos taka jestem malo odważna dlatego bym pewnie skreslila ta sukienke za.ten dekold wlasnie
![]()
Każdy ma inny gust ja np zamarzylam sb tak [emoji2] A co do twojej to jest zmysłowa ta która jest na foto i myślę że ten twój jak cie w tej ujzy to już w Urzędzie nie bd mogl się powstrzymać [emoji6] hihi wiesz co mam.na myśli heheSzukam sukienki na cywilny...![]()
Co myslicie o tej?
No nasze dzieci są w dzisiejszych czasach bardzo bardzo mądre aż za mądre ...
Wiesz ja pamietam jak robiłam jakieś zadanie tekstowe córce z matematyki i ona dostała za to -4 tylko dlatego ze jej nie posluchalam i zrobilam po swojemu haha do dzis mi to wypomina jak próbuje sie z nią kłócić ze to ja mam racje haha
Termin @ za dwa dni dopiero