1
174974
Gość
Super, że już Ci się udało, może na betę warto pojechać?Starałam sie od września 2015, ale to jest 1 cs po półrocznej przerwie na uregulowanie hormonów![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, że już Ci się udało, może na betę warto pojechać?Starałam sie od września 2015, ale to jest 1 cs po półrocznej przerwie na uregulowanie hormonów![]()
Często tak się zdarza, mam jedną znajomą jeszcze z czasów prowadzenia photobloga i non stop ze sobą piszemy. Szkoda tylko, że mamy setki kilometrów od siebie. :c@StarAnia gratulacje :*
Ja byłam na spotkaniu z koleżanką z forum i jej córeczką, już z drugą tak mi się udało spotkać. powiem wam coś super ! Poznajesz kogoś w internecie, spotykacie się pierwszy raz a wydaje wam się jakbyście znały się całe życie
Witaj! Przykro mi z powodu twojej straty.Cześć dziewczyny, jak mogę to dołączę do was. Tez sie staramy z narzeczonym o maleństwo. Jestem mama dwójki 15 i 9 lat staramy sie dopiero drugi cykl. Dzis jest 16dc wiec za 12 dni testujemy. Po pierwszym nie udanym straciłam troche chęci, strach mnie dopada jak sobie pomyśle o ciąży i porodzie
Czytam was od jakiegoś czasu, gratuluje tym z pozytywnymi wynikami testu ciążowego i owulacji rowniez. W styczniu kończę 33lata a w kwietniu Ślub ... nie spieszę sie z zajściem w ciąże ale trzymam za was wszystkie kciuki zeby sie jak najszybciej Wam udało, bo z tego co piszecie to każda bardzo mocno tego pragnie![]()
Jestes fotografem?? Ja takie wlasnie sprane dziurawe jeansy nosze<3@Aggs świetna ta kiecka fo conversow, asos ma bardzo fajne sukienki. Dobrej jakości. Ja mam ich kilka w tym jedna koronkowa [emoji6]
Jak pisałaś, ze najlepiej w dżinsach to przed oczami miałam wizje spranych dżinsów, z dziurami na kolanach i skórzana kurtka z dzetami... i bardzo bym chciała taka sesje Ci zrobić [emoji7]
Bardzo fajny pomysł [emoji3]
@Migdalove bardzo ładne sukienki, pasują Ci takie romantyczne, delikatne [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam do umycia całe mieszkanie do piątku a kompletnie mi się nie chce :-/Umyłam jedno okno, więcej nie dam rady, takie zimno jest a ja przeziębiona, wolę nie ryzykować. Dalej za sprzątanie muszę się wziąć i później za naukę [emoji23]
Link do: Lista.xlsx