reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny nie mam na razie hiperki. Jajniki ładnie się goja. Zero płynu i transfer jutro o 16 [emoji1][emoji1]
Super ja niestety miałam hiperka i musiałam cykl odpocząć Ty masz jutro a ja w Niedz z rana;) będziemy podobnie testować ja napewno 2.01 bo mam wczesna blastke jedną z dwóch;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja nie wiem gdzie mi się schował okres. Jestem już w czwartym dniu po odstawieniu Orgametrilu. Czytałam ze pojawia się po 2 dniach. Ale pewnie u różnych osób różnie. Jak wypadnie jutro to będzie trochę słabo, boje się ze może mnie zalać ze skrzepami jak to bywa po lekach, No i po hiperce. A jutro mam strasznie pracowity dzień w dodatku muszę sporo latać po miescie, mam kilka spraw nie do przełożenia. Kupię sobie na wszelki wypadek największe podpaski nocne. Albo może pampersy od razu...:rolleyes:

Raz jak mnie nagle zalało po biochemicznej to musiałam wysiąść z autobusu, pobiec do Macdonalda do kibla i tam w śmietniku gatki zostawić.:errr: Trochę się obawiam tego jutra, strasznie ciężki dzien
ja po odstawieniu orgamentilu okres miałam dopiero po tygodniu takze .. kazda kobieta reaguje inaczej ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
IMG_9896.jpg
Ja juz po wizycie :) Moje szczescie ma 34,7mm i jest wszystko ok :) kamien z serca. Z badan inwazyjnych zrezygnowalismy i zgodzili sie zrobic test NIFTY, krew juz pobrana pewnie za 2 tyg wyniki razem z pierwszym badaniem prenatalnym, ktore mam na 05.01. Puki co jestem szczesliwa :) Dzieki za kciuki :*

Załączniki

• IMG_9896.jpg
    IMG_9896.jpg
    55,9 KB · Wyświetleń: 579
Do góry