Przeszedl sam. To mnie gdzieś tydzień bolalo a potem odebralam pozytywna bete i przeszlo![]()
Mam nadzieje, ze u mnie tez to przejdzie. Jeden stres mniej by byl. Teraz juz tez z tydzien bedzie od kiedy tak pobolewa, wiec moze to faktycznie od hormonow.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Przeszedl sam. To mnie gdzieś tydzień bolalo a potem odebralam pozytywna bete i przeszlo![]()
pewnie, spytaj. Ale jak masz torbiele to może przy obrzmiałe piersi ta torbiel dokuczaći dlatego punktowoNo wlasnie, mnie ten bol niepokoi, bo jest dosc mocny. Mam nadzieje, ze na prozno sie zamartwiam, ale kurcze chyba bez stresow sie naprawde nie obejdzie. Musze jakos wyluzowac do przyszlego czwartk
Poprosze go o USG, mam nadzieje, ze jest w tym obeznany i bedzie umial ocenic i zaradzic.
Kochana ja jeśli Bóg da i się powiedzie to wracam do Ingi, już tak się z nią umowiłamPowiem ci Dzoasia, ze pod tym aspektem tez szukalam dobrego gin w Krk i jakos zawsze kiepsko trafialam. Mam na mysli gin, ktory nie tylko za pomoca sprzetu przebada ale tez palpacyjnie. Podotyka, oceni, itd. Moja gin zagranica tak robila, tutaj mialam wrazenie, ze wlasnie sie migaja od takich rzeczy, albo generalnie od wykonywania badan. Gdyby nam sie faktycznie udalo, bedzie ciezko rowniez z lekarzem prowadzacym ciaze, bo zwyczajnie nie mam zaufanego gin.
Chodzilam co prawda panstwowo, ale jedna babka mnie na amen zrazila do siebie... stwierdzila, ze powinnam faceta sobie wymienic, dopoki jestem mloda jak jej powiedzialam o naszym problemie. Facet do ktorego pozniej zmienilam, byl niechetny do orzekiwania jakichkolwiek decyzji. Przynioslam mu wyniki z pracowni USG piersi, a ten nic na to podczas gdy w pracowni mowili do wgladu dla lekarza, itd. Nie mowie juz, ze musial pierw 15 minut szperac w systemie i mimo tego podczas rozmowy mylil imie i nazwisko moje z innymi pacjentkami. Kolejna babka, wsumie spoko, ale ona niestety zbytnio nie ma pojecia o ciazach po invitro. Takie odnioslam wrazenie podczas rozmowy z nia. Do dodatkowych badan sklonna tez nie byla. Wiec jestem w kropce![]()
Zwykły biały jeleń bardzo mało dosłownie płaska łyżkę kuchenna i pranie z podwójną woda i podwójne płukanie bez płynu do plukania, fakt może nie są jakie miękkie jak po płynie do płukania ale nie pachną i to najważniejszeLimoncia a jakiego proszku bezzapachowego używasz?
Ja mam super babke gin. Ale przyjmuje prywatnie niestety w Slomnikach... a tak to pracuje na Kopernika. I to ona mi mowila ze zalecalaby mi invitro. I generalnie raczej sie z niczym nie pomylila do tej pory. No i jest tez endokrynologiem a ja mam z tarczyca problemy.Powiem ci Dzoasia, ze pod tym aspektem tez szukalam dobrego gin w Krk i jakos zawsze kiepsko trafialam. Mam na mysli gin, ktory nie tylko za pomoca sprzetu przebada ale tez palpacyjnie. Podotyka, oceni, itd. Moja gin zagranica tak robila a tutaj mam wrazenie, ze wlasnie sie migaja od takich rzeczy, albo generalnie od wykonywania badan. Gdyby nam sie faktycznie udalo, bedzie ciezko rowniez z lekarzem prowadzacym ciaze, bo zwyczajnie nie mam zaufanego gin.
Chodzilam co prawda panstwowo, ale jedna babka mnie na amen zrazila do siebie... stwierdzila, ze powinnam faceta sobie wymienic, dopoki jestem mloda jak jej powiedzialam o naszym problemie. Facet do ktorego pozniej zmienilam, byl niechetny do orzekiwania jakichkolwiek decyzji. Przynioslam mu wyniki z pracowni USG piersi, a ten nic na to podczas gdy w pracowni mowili do wgladu dla lekarza, itd. Nie mowie juz, ze musial pierw 15 minut szperac w systemie i mimo tego podczas rozmowy mylil imie i nazwisko moje z innymi pacjentkami. Kolejna babka, wsumie spoko, ale ona niestety zbytnio nie ma pojecia o ciazach po invitro. Takie odnioslam wrazenie podczas rozmowy z nia. Do dodatkowych badan sklonna tez nie byla. Wiec jestem w kropce![]()
O, to superDziękuję ze pytasz
Jak dobrze pójdzie to ok 15 styczniawiec może beta w walentynki?
Niestety nadal czekamy na wyniki mojej genetykijedyny plus że u męża wszystko wyszło pięknie
![]()
A jaka to Inga? Bo sama szukam lekarki prowadzącej tak na wszelki wypadek gdybym nie mogla do Slomnik dojezdzac. Bo moja pani doktor cud malina ale kurcze sprzet ma tak kiepski ze sama nie wiemKochana ja jeśli Bóg da i się powiedzie to wracam do Ingi, już tak się z nią umowiłamMyślę, że jeśli byś ją poprosiła to Cie wybada jak tylko chcesz, a ona ma najlepszy sprzęt, aparat do usg o 2 generacje leszy niż w naszej klinice - nie chwaliła się, sama to wyniuchałam
Więc samym tym u mnie plusuje
No i na ivf się w miarę zna, bo nieraz ją o coś wypytywałam i ona tez o szczególy wypytywała jak byłam u niej z poronieniem. Innych lekarzy w Krk nie znam więc nie polecę. Tą znam i mam do niej zaufanie choćby ze względu na to jak wygląda u niej wizyta, każde zdj z dokładnym opisem, zresztą sama wiesz. A z kliniki na dobrych kilkanaście wizyt mam marne kilka zdjęć z usg i to jeszcze beznadziejnie nieczytelne jeśli chodzi o obraz.
Poza tym z Ingą mam możliwość kontaktu sms o każdej porze dnia i nocy, w tamtym roku nawet w Sylwestra późnym wieczorem do niej pisałam, odpisuje zawsze prawie od razuJest cudowna i wiem, że moje dzieci będą przebadane i wyoglądane na wszystkie strony u niej
![]()
Jak wszystko u mnie pojdzie gladko to tez bede w okolicy walentynkowej betowacDziękuję ze pytasz
Jak dobrze pójdzie to ok 15 styczniawiec może beta w walentynki?
Niestety nadal czekamy na wyniki mojej genetykijedyny plus że u męża wszystko wyszło pięknie
![]()
Kochana ja jeśli Bóg da i się powiedzie to wracam do Ingi, już tak się z nią umowiłamMyślę, że jeśli byś ją poprosiła to Cie wybada jak tylko chcesz, a ona ma najlepszy sprzęt, aparat do usg o 2 generacje leszy niż w naszej klinice - nie chwaliła się, sama to wyniuchałam
Więc samym tym u mnie plusuje
No i na ivf się w miarę zna, bo nieraz ją o coś wypytywałam i ona tez o szczególy wypytywała jak byłam u niej z poronieniem. Innych lekarzy w Krk nie znam więc nie polecę. Tą znam i mam do niej zaufanie choćby ze względu na to jak wygląda u niej wizyta, każde zdj z dokładnym opisem, zresztą sama wiesz. A z kliniki na dobrych kilkanaście wizyt mam marne kilka zdjęć z usg i to jeszcze beznadziejnie nieczytelne jeśli chodzi o obraz.
Poza tym z Ingą mam możliwość kontaktu sms o każdej porze dnia i nocy, w tamtym roku nawet w Sylwestra późnym wieczorem do niej pisałam, odpisuje zawsze prawie od razuJest cudowna i wiem, że moje dzieci będą przebadane i wyoglądane na wszystkie strony u niej
![]()