hope322
Fanka BB :)
Tak, lekarz kazal odstawic juz wszystko do 8tcAle to już sama sobie zmniejszasz, tak? Bo lekarz już wcześniej kazał Ci odstawić i nie mówił nic o ponownym włączeniu, prawda??;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, lekarz kazal odstawic juz wszystko do 8tcAle to już sama sobie zmniejszasz, tak? Bo lekarz już wcześniej kazał Ci odstawić i nie mówił nic o ponownym włączeniu, prawda??;-)
Podobnotrzrva jeść trzy dni przed i trzy dni po, ale też nie przesadzać z ilością ananasa czyli 2 plastry dziennie.
Ja też się zajadam, ale ja uwielbiam ananasy więc to nie problem.
Jak Cię odrzuca to zrób sobie z niego jakiś koktail. I pamietaj...tylko do 3dpt, potem już nie można.
Dziewczyny a jaki wpływ ma ananas na implantacji bo pierwszy raz słyszę o tym
Hej hej,
tymczasem zrobiłam dzisiaj badanie progesteronu i bety - w invikcie są tzw weryfikacje i pierwsza wypada właśnie 3dpt, ale wyników jeszcze nie mam...
Mam do was pytanko - biorę teraz lutkę, 6x100 mg, ale lutka mnie straszliwie podrażnia, mam jej już dość, chociaż to dopiero trochę ponad tydzień - czy myślicie, że na jeden-dwa dni mogę przejść na lutkę doustną, żeby trochę uspokoić sytuację?
ps. trochę potrwa, zanim was ogarnę i zorientuję się kto i co, więc wybaczcie, że na razie piszę tylko o sobie![]()
Oj tak przy tych wszystkich lekach to ciężko z tym kibelkiem...no nawet Zielona herbata nie pomagała. Jak się czujesz? Miałaś podany jeden czy dwa zarodki ?? Sorki że pytam ale przetoczyłam nie jestem w stanie nadrobić wszystkich wspisowDzięki,bo się rozpędzilam [emoji4] dwa już na pewno zjadłam dzisiaj. Ale plus jest taki,ze ananas ma sporo błonnika,wiec przynajmniej do kibelka normalnie chodzę.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze... a bobasek bez uroczkuZobacz załącznik 832917 Ja juz po wizycieMoje szczescie ma 34,7mm i jest wszystko ok
kamien z serca. Z badan inwazyjnych zrezygnowalismy i zgodzili sie zrobic test NIFTY, krew juz pobrana pewnie za 2 tyg wyniki razem z pierwszym badaniem prenatalnym, ktore mam na 05.01. Puki co jestem szczesliwa
Dzieki za kciuki :*
Podobnotrzrva jeść trzy dni przed i trzy dni po, ale też nie przesadzać z ilością ananasa czyli 2 plastry dziennie.