U mnie było tak samo. Po 12 tc kazał szukać lekarza prowadzącego. A do kliniki mam blisko, 20 min samochodem.Czyli spokojne święta przed wami . Jeszcze tylko sylwester i uff Zosia przywita nowy rok [emoji846]Ja tez chodzę dalej do kliniki ale zmieniłam na lekarza który pracuje w szpitalu w którym mam rodzić bo ten co nas leczył jest specem od niepłodności i sam mi zaproponował żebym przeszła do innego lekarza bo on w tym temacie się nie czuje .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ropuszka666
Fanka BB :)
Właśnie znalazłam Cybex Birds na olx 2 w 1 i podobno nowy za 3400... To chyba nie możliwe, że nowy za taką cenę.
Tak ale to jest Mios tak zwana parasolka . Ja mam Priam na pełnej ramie . Do tego stelaża możesz włożyć gondole ale się umęczysz i tylko prosta droga .
Chyba że tak. W takim razie szukam dalejTak ale to jest Mios tak zwana parasolka . Ja mam Priam na pełnej ramie . Do tego stelaża możesz włożyć gondole ale się umęczysz i tylko prosta droga .
Pixie_Dixie
A jaką położną masz na myśli? Taką, która będzie przy porodzie czy położna, która przychodzi do domu gdy dzidziuś się urodzi? Ja przed każdą wizytą u gin prowadzącego najpierw idę do położonej na mierzenie ciśnienia, ważenie, coś tam jeszcze pogada itp.
Taka przed i po porodzie, a jak sie wybiorę na szkole rodzenia i na oglądanie szpitala to popytam o ta prywatna polozna [emoji6]
Ta babka to była niezła agentka co od niej kupowałam . Wyobraź sobie ze co dwa tygodnie zmieniała wózki . Jak już byłam u niej to się otworzyła i okazało się ze ma jakiś układ z gościem w hurtowni która jest głównym przedstawicielem w Polsce Cybexa . Miała jeszcze w tej cenie Koi który tyle co wyszedł po premierze i Scota za 5900 zł na zamówienie . jeździła tylko spacerowkami a gondole były zapakowane bo dziecko już 8 miesięcy . Mój M chciał Scota ale ja od początku byłam zakochana w Birdsie . Do dziś mi wypomina ze mogliśmy wziąć i sprzedać dla zarobku chociaż [emoji12][emoji12]
Koi mi sie najbardziej podoba ale dla chłopca to srednio [emoji58]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ropuszka666
Chyba że tak. W takim razie szukam dalej![]()
Jak chcesz mogę zapytać ta babkę czy ma jakiś model wózka za dobre pieniądze . Musiałabyś mi wysłać jakie modele i wyślę ona maila o wycenę do tej hurtowni .
Pixie_Dixie
Jak chcesz mogę zapytać ta babkę czy ma jakiś model wózka za dobre pieniądze . Musiałabyś mi wysłać jakie modele i wyślę ona maila o wycenę do tej hurtowni .
O to ja tez chce [emoji12]!
Ropuszka666
Dziś przyszedł prezent dla Moje córci pod choinkę . Dziadek stwierdził ze dostałam korbę bo kupuje prezenty dziecku które się jeszcze nie urodziło Powiedziałam mu że właśnie to słyszała i mu za rok prezentu nie kupi [emoji12]
na bank to jeden z lepszych zakupów jakościowych jakie do tej pory kupiłam.

Ropuszka666
O to ja tez chce [emoji12]!
Nie ma problemu wiem ze ona chętna bo tez ma jakoś grosz zawsze z tego
Pixie_Dixie
Nie ma problemu wiem ze ona chętna bo tez ma jakoś grosz zawsze z tego
No pewnie i ona i Ty jeszcze zarobisz i my szczęśliwe [emoji6]
reklama
kredka82
A widzialas na zywo? Budka to porazka! Ona jakby taka sztywna z 3 czesci osobnych sie sklada ktore jedna w druga sie chowaja.A jeżeli chodzi o wózek, to marze o Cybex Priam by Jeremy Scott, a poważnie myśle o Mima Xari.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom