Ja tez nie spie[emoji52]Jejciu nie mogę spać a mam tyle rzeczy dziś narobić, może już wstac i zacząć robić hehe
Nie no przecież się w dzień wykończe będę zombi
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez nie spie[emoji52]Jejciu nie mogę spać a mam tyle rzeczy dziś narobić, może już wstac i zacząć robić hehe
Nie no przecież się w dzień wykończe będę zombi
Heheh ja już pół forum przeczytałam,nawet mamy z września zaczęłam czytać co tam u nichJa tez nie spie[emoji52]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Też nie mogę ostatnio spać... Wczoraj (tzn dzisiaj) zasnęłam po 1, nie śpię od prawie godziny.... I pomyśleć, że parę tygodni temu zasypiałam jak tylko położyłam głowę na poduszce![]()
Strach zostaje, zapomnij, że z plamieniem minie niestety [emoji57] ja w 6 tygodniu krwawiłam i plamiłam, teraz od ponad miesiąca mam tylko żółte upławy ale wymaz z pochwy czysty więc mam się tym nie przejmować, widocznie taki mój urok. Niestety do tej pory jak mam się podetrzeć to boję się, że coś tam będzie...@kinga30 - mam jeszcze jedno pytanie... Do którego tygodnia plamiłaś w poprzednich ciażach..?
Nie mogę się doczekać chwili, gdy będę mogła trochę odetchnąć i mniej się bać... (choć strach ponoć zostaje nawet jak "maleństwo" ma 40 lat)
Wiem, że zostanie, ale pewnie inny - tzn inny jest strach jak boisz się krwi na papierze, a inny, jeśli ona tam jest...Strach zostaje, zapomnij, że z plamieniem minie niestety [emoji57] ja w 6 tygodniu krwawiłam i plamiłam, teraz od ponad miesiąca mam tylko żółte upławy ale wymaz z pochwy czysty więc mam się tym nie przejmować, widocznie taki mój urok. Niestety do tej pory jak mam się podetrzeć to boję się, że coś tam będzie...
Dzisiaj zaczynam 12 tydzień [emoji4][emoji4][emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)