reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wiesz co, mało która apteka to ma, tzn ja we Wrocławiu w wielu nam na miejscu i kupuje w aptece ale jak mieszkasz w mniejszym miejsce to pewnie stacjonarne odpada.. Ale zawsze zostaje kupno przez internet :)

p19u3e3kg4o8i252.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Popytam u siebie jak nie znajdę to zamówię przez internet :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Skladam Wam wszystkim życzenia i znikam na kilka dni nacieszyc sie rodzina, dzieckiem i ostatnimi dniami przed szpitalem. Do napisania pewnie 28.12 dam znac po prenatalnych :)

Jak to nie będzie nikomu przeszkadzac to mogę i codziennie wpadac. Moze i nieciążowa poki co ale jakos bym nie umiala sie z wami rozstac :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Haha Elodia chyba nikt nie ma nic przeciwko [emoji5]
Super, ze sie tal ladnie pozbieralas i myslisz pozytywnie. To juz polowa sukcesu [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja już po wszystkim, łzy ciekną mi po policzkach i do tej pory nie wierzę, że to się stało, wczoraj o 21 przeszłam zabieg na chwilę obecną czuje się dobrze, nie mam żadnych bóli itp, nawet nie myślałam, że aż tak będę cierpieć, oby minęły te 3 miesiące i ponownie zacząć starania, bo chciałabym jak najszybciej o tym zapomnieć, groszek już na zawsze pozostanie w moim sercu, ale cóż tak się czasami dzieje, dziś rano wychodzę do domu, mam problem z L4 bo nikt tu mi go dzisiaj już nie wypisze bo sekretariat pracuje od poniedziałku do piątku, będę dzisiaj rozmawiała z moim lekarzem jak on to rozwiąże bo L4 od niego skończyło mi się w piątek, wypisu też nie dostanę bo będzie gotowy najwcześniej w środę...
Bardzo się cieszę z Waszych udanych wizyt, maluszki rosną jak na drożdżach :)
Ja naszczescie dziś wychodzę ;) koło 9 będzie po mnie mąż z jednej strony tutaj chociaż mogę się wypłakać bo w domu każdy mnie uspokaja, tłumaczy, a tu nie trzeba mi tłumaczyć, ja wiem, że takie sytuacje się dzieją, ale płakać i tak będę wkoncu to mój malutki groszek :(
Będę musiała się pożegnać z lipcówkami, ale od czasu do czasu będę zaglądać i Wam kibicować [emoji11] mam nadzieję ogromną, że moja strata groszka będzie już tą ostatnią :( i z całego serca Wam tego życzę [emoji11]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana przykro mi strasznie, na prawde. Ale dobrze, ze juz po wszystkim i jestes juz w domku.
Placz ile potrzebujesz. Musisz przezyc zalobe po swojemu. Myle do pietwszej @ i zobaczysz, ze bedzie coraz lepiej.
Oczywisci wpadaj do nas kiedy tylko chcesz. Trzymam kciuki za Ciebie!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witajcie mamuski [emoji3]
Spalam tak sobie, glowa dalej boli [emoji53] Chociaz tyle dobrego, ze dzidzia zdrowa.
Zaraz biore sie za pieczenie kolejnych dwoch ciast, a wieczorem pakowanie prezentow.

ZYCZE WSZYSTKIM WAM I WASZYM RODZINOM ZDROWYCH I SPOKOJNYCH SWIAT W RODZINNEJ ATMOSFESZE [emoji268][emoji318][emoji2]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny nie nadrobie was....a szkoda u mnie mlyn przy gotowaniu zaraz ide robie rybe po grecku i bigis wigilijny a jeszcze musze ogarnac choinke ze 3 ciasta upiec i zrobic "grzybki". I poprsowac rzeczy dla siebie i dla syna do szpitala bo 27 mamy z rana byc na oddziele. Dlatego juz dzis skladam was zyczenia spokojnych u rodzinnych swiat.

Gratuluje udanych wizyt...dzieciaki juz takie cudne sa. Niech zdrowo rosna skarby.

Elodia masz nakaz bycia z nami...bylas,jestes i zawsze bedziesz lipcowka.

Paulinka przykro mi strasznie. Nic nie jest w stanie okreslic tego jak sie teraz czujesz. Masz w nas wsparcie kochana. Mam nadzieje ze szybko bedziesz mogla zaczac starania i aniolek bedzie czuwal nad wami. Tule.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki a ty Marku nocny spać nie możesz? Wracam z pogotowia coś mi tam wypisala jeszcze zrypki dostałam ze o 2:30 z przeziębieniem przyszlam zmieniła ton jak powiedziałam ze w ciąży jestem menda jest na służbie jak pupa od no wiesz czego

w4sqgzu395zb6ngs.png
Marek nocny spac nie mogl. Noc wczesniej zagadalam sie z M ( tak zagadalam bo do 1 @ nie chce seksów zeby wszystko mi sie ladnie zagoilo) do 5 to i organizm juz troche sie przestawił:p

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Do góry