reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kochane moje... niedługo wigilia. Życzę sobie oraz zarówno Wam aby udało uniknąć się niezrecznych komentarzy i życzeń... bo czasami jest lepiej jak się nie mówi nie słyszy niektórych słów...aby odbyło się bez łez smutku... były tylko te szczęśliwe. Przyszłe mamusie niech teraz się cieszą kropeczkami w brzuszku i chwalą całemu światu, że są dzielne i ich marzenie zostało spełnione.
Życzę mam wszystkim staraczkom dużo siły, wytrwałości i wiary w dążeniu do tego pięknego celu. Oparcia w drugiej polowkach, dużo miłości.
i pamiętajmy jeszcze o jednym...nie zatracajmy swojej kobiecości , pamietajmy o tym że przede wszytkim jesteśmy pięknymi silnymi kobietami....żonami dlatego też dbajmy o naszych mężów:* :*
Dzisiaj mój syn przyszedł rano i pierwsze co powiedział to "kocham Cię mamuś" i życzę każdej z Was aby usłyszała te słowa...będziecie albo juz jestescie najlepszymi mamami na świecie :* :*

reklama
@asinka i @dami Wam chciałam życzyć dużo siły wytrwałości....aby wkoncu choroba poszła i nigdy nie wróciła. Cieszcie się sobą, jesteście wspaniałym małżeństwem. Dużo zdrowia ... a w przyszłym roku powrotu do tematu dzidziusia :*

Moja gin u której zaczynałam swoja przygodę pierwszą z in vitro.Pierwsze in vitro i pierwszy trasfer zakończone sukcesem u mnie też podany był jeden najładniejszy blastuś betę robiłam po 9 dniach i była u mnie już 3 cyfrowa, a w brzuszku noszę Synka :) . Budzińska dobrała mi leki czekała na ładne endometrium, mi akurat transfer przeprowadzał Głąbowski, a do Budzińskiej chodziłam do 15 tyg ciąży potem zmieniłam ginekologa u siebie w mieście i chodzę u siebie . Powodzenia by maluszek został z tobą:)
U mnie odwrotnie tzn Glabowski prowadził stymulację a Budzinska punkcje i criotransfer

Dziewczynki w składaniu życzeń nigdy nie byłam dobra, życzę Wam forumowa rodzinko abyśmy odnalazły siły kiedy jej będzie brakować, nadzieję kiedy jej nie będziemy dostrzegać i wiarę kiedy ujdzie z nas życie. Życzę Wam aby każda doświadczyła bycia mamą nie ważne jaką drogą się do tego dojdzie, siły aby podnosić się z porażek a na zakończenie życzę Wam szczęścia i radości z tego co macie i co osiągnęłyście. DAMI tobie życzę zdrowia i wierzę, że będzie dobrze. Wesołych świąt dla tych którym się udało i spokoju dla tych które walczą w 2018 ps. Maryanka wyłaś z krzaków,co u Ciebie słychać?

Dzień dobry dziewczyny byłam dzisiaj i u teściów podzielić się opłatkiem i co ***** przyjechała rodzina męża i co jego siostra w ciąży w 4 miesiącu cała rodzina sie cieszy bo fajnie ja też sie cieszę że w rodzinie będzie maluszek Ale zabolało mnie to że to nie ja ***** jak to boli przyjechałam do domu poplakalam się M mnie przytulił ;( a siostra ma 41 lat i nie przyjechała bo jest po jakimś badaniu ze musi leżeć i nie przyjechała teraz cała rodzina będzie żyła jej ciąża nikt nie wie co przeszłam oprócz moich rodziców i teściów boli jak ****

Kochane życzę Wam Spokojnych i mimo wszystko Wesołych świąt spędzonych w gronie rodzinnym i przyjaciół chociaż wiem że nie jest to łatwe ja po dzisiejszym transferze do tej pory od 10:30 z małą przerwa spałam sama nie wiem dlaczego , kluje mnie trochę podbrzusze ale dam radę M pojechał po babcie mnie odbierze na sam koniec mam chwilę czasu dla siebie żeby się ogarnąć caluje i sciskam Was Cieplutko ;*

Dzień dobry dziewczyny byłam dzisiaj i u teściów podzielić się opłatkiem i co ***** przyjechała rodzina męża i co jego siostra w ciąży w 4 miesiącu cała rodzina sie cieszy bo fajnie ja też sie cieszę że w rodzinie będzie maluszek Ale zabolało mnie to że to nie ja ***** jak to boli przyjechałam do domu poplakalam się M mnie przytulił ;( a siostra ma 41 lat i nie przyjechała bo jest po jakimś badaniu ze musi leżeć i nie przyjechała teraz cała rodzina będzie żyła jej ciąża nikt nie wie co przeszłam oprócz moich rodziców i teściów boli jak ****
Kochana...wiem co czujesz. Ja wyje z przerwami od rana. Zaraz muszę iść na wigilię do rodziców a tam...siostra w ciąży i to dokładnie w tym samym tygodniu co ja powinnam być :( :(
A Ty się nie martw niedługo będziesz w ciąży...i w następne święta będziesz tulic okruszka już w ramionach :tak: tyle mocno :* :*

reklama
Kochane życzę Wam Spokojnych i mimo wszystko Wesołych świąt spędzonych w gronie rodzinnym i przyjaciół chociaż wiem że nie jest to łatwe ja po dzisiejszym transferze do tej pory od 10:30 z małą przerwa spałam sama nie wiem dlaczego , kluje mnie trochę podbrzusze ale dam radę M pojechał po babcie mnie odbierze na sam koniec mam chwilę czasu dla siebie żeby się ogarnąć caluje i sciskam Was Cieplutko ;*
Również spokojnych swiat. To wasze pierwsze święta z okruszkuem i trzymam kciuki aby za rok to maleństwo było w Twoich ramionach :* :*

Do góry