reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kircze ja tez tak mysle ale tutaj na dyzu
Pięknie! Gratuluję beta ciążowa :-) teraz tylko przyrost!
ze byla tylko jedna pani ginekolog i mi powiedziala ze ona sie nie zna? Bo ona robi tylko usg i dla niej jest wszystko ok ale mam isc do normalnego ginekologa po swietach jeszcze. Albo zasugerowala jeszcze ze to moze byc od lekow ale przeciez ja biore tylko progesteron i nic wiecej;/ oni tutaj jacys niedoinformowani sa bo wszedzie gdzie nie spojrzec to taka beta sugeruje juz ciaze raczej..

Asiulka za Was w szczegolnosci trzymam kciuki, mocno wierze, ze ten lek zdziala cud i Dami wyzdrowieje a potem pomoze Tobie w walce o Wasze malenkie szczescie. Nie bedzie to juz Twoja podwojna walka na smierc.i zycie, tylko Wasza wspólna walka o pelna rodzine. Jestescie wspaniali :*
dziekuje kochana ... czekamy na cud wyzdrowienia Damiego .. póki co nie jest za dobrze.. wczoraj wigilia troche Dami poleżał troche zjadł i nawet bylo ok :) a jak u Was?

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyn życzę Wam na te Święta dużo wiary, nadzieji i miłości.
Wytrwałości w dążeniu do celu mimo przeciwności losu, ale żeby też ten cel nie przysłonił Wam tego co dookoła, żeby nie minęły Was niepostrzeżenie piękne chwile. Życzę Wam, żebyście za rok o tej porze nie rozmawiały o rodzajach progesteronu, tylko o konsystencji kupek Waszych dzieci. Nie o tym ile kosztują leki do stymulacji, tylko jaki wózek wybrać.
I mimo że wszystkie Was bardzo lubię, to mam nadzieję, że za rok jak znienacka wejdę na to forum, to żadnej z Was tutaj już nie spotkam ;)
Dami i Asia - Wam życzę dużo siły do walki, żeby leczenie przyniosło zamierzony efekt i żeby wraz z chorobą ustąpił ból.
I Ciebie Asia jako jedyną chcę widzieć za rok na tym forum, starającą się ze zdrowym mężem o małego Damiego :)
Spokojnych Świąt!
dziekuje kochana.. no bardzo bym chciała zeby rok 2018 był rokiem radości :) Wam dziwczyny równueż życze przede wszystkim zdrowia no i upragnionych bobasków hihi

Chyba zacznę wieżyc w cuda albo los spłatał mi psikusa. W wigilijny poranek ujrzałam dwie kreski. Po nie udanym in vitro i kompletnym poddaniu się że więcej dzieci mieć nie będę. Chociaż mój mąż obstawia że test wadliwy i nie wierzy.

A ja obstawiam ciążę :). Zrób betę po Świętach i zacznij się powoli cieszyć.

@asinka i @dami Wam chciałam życzyć dużo siły wytrwałości....aby wkoncu choroba poszła i nigdy nie wróciła. Cieszcie się sobą, jesteście wspaniałym małżeństwem. Dużo zdrowia ... a w przyszłym roku powrotu do tematu dzidziusia :*
dziekuje kochana oby sie sprawdziło... Tobie tez życze abys doszła do siebie i doczekała sie w roku 2018 pieknego bobaska :)

reklama
@asinka89 co u Was? Dzis u znajomych, tak? Cos lepiej u Damiego? A u Ciebie? Masz jakas pomoc z tej organizacji?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
hej kochana no wczoraj u znajomych najedzeni .. Dami dostał kroplówke wiec bóli nie miał za bardzo .. poleżał pojadł itd.. No załatwiam wózek inwalicki abym mogła na spacerki z nim chodzić, no na pomoc czekamy musimy poskładać jeszcze cos i zobaczymy jak to będzie :) a jak tam u Ciebie Wigilia mineła? Jak sie czujesz? pozdrawiamy

Do góry