reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Z USG 8t6dc a z OM 8t4dc. Następna wizyta prawie za miesiąc... Długo,ale doszłam do wniosku, że skoro jest wszystko dobrze to trzeba się cieszyć tym co mamy :)
No i masz rację, czyli odpoczywaj teraz i nadrabiaj zaległości książkowe :-))
Ja dogadałam się z szefową i będę pracowała po 6 godzin dziennie, także mam nadzieję, że tak będzie dobrze i moje Maluszki trochę mi odpuszczą te stresy :p

Witajcie dwa dni temu pisałam.czy Możliwe jest ze test owulacyjny może wykryć ciążę i dziś zrobiłam test ciążowy ciążowy i on też wyszedł pozytywny po 5 latach doczekaliśmy cudu i te dziewczyny którym.się jescze nie udało na pewno się uda .trzymam mocno kciuki za was wszystko bo podczytywalam.was od roku . Dużo mi to pomogło bo z psychiką już było ciężko.a forum i czytanie waszych historii ja odbudowalo
Cudownie !! Gratuluję ! :-D

Dziewczyny odebrałam wynik progesteronu 30,26 ng/ml , transfer 24.12 ,a 23.12 progesteron był na poziomie 12,99 ng/ml a 22.12 12,44 ng/ml od 23.12 prolutex włączony z czego 23.12 zastrzyk o 12:00 i 21:00 od 24.12 o 21:00 tylko zastanawiam się czy aby na 3 dpt nie jest za wysoki bo doktor mówił o 20
Czekam na tel mam dzwonić za 20 min do dr Glabowskiego bo ma wizytę
Patrząc na opis z lab to wynik wskazuje na 1 trymestr lub 2( Zdrowe kobiety: faza folikularna: 0,057- 0,893 ng/ml faza owulacyjna: 0,121 - 12,0 ng/ml faza lutealna: 1,83 - 23,9 ng/ml po przekwitaniu: <0,05 - 0,126 ng/ml Zdrowe kobiety ciężarne: I trymestr: 11,0 - 44,3 ng/ml II trymetr: 25,4 - 83,3 ng/ml III trymestr: 58,7 - 214 ng/ml Badanie wykonano testem firmy Roche, metodą elektrochemiluminescencji, na aparacie Cobas.) Glupieje

reklama
Witajcie dwa dni temu pisałam.czy Możliwe jest ze test owulacyjny może wykryć ciążę i dziś zrobiłam test ciążowy ciążowy i on też wyszedł pozytywny po 5 latach doczekaliśmy cudu i te dziewczyny którym.się jescze nie udało na pewno się uda .trzymam mocno kciuki za was wszystko bo podczytywalam.was od roku . Dużo mi to pomogło bo z psychiką już było ciężko.a forum i czytanie waszych historii ja odbudowalo

Moze
Moj natural cud chlopczyk 14 tydz byl badany pierw testem ovulacyjnym w dniu okresu dla mnie byl juz szok bo nigdy nie byly plodne w dni okresu wiec zdebialam ze to ciaza;)) drugi dzien test digital pokazal 2-3 tyg ciazy

Do góry