reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

HALO!HALO!HALO!

Moje drogie nastał ten dzień gdy wkleiłam ostatni raz kalendarz . Od nowego roku przekazuje pałeczkę
@jasani
Mam nadzieje ze jak po porodzie was tu odwiedzę to kalendarz zapełni się ogromną ilością przyszłych Mam z forum kto po invitro [emoji846]
Dziękuje wam że mogłam ten piękny ale ciężki okres w życiu dzielić z wami [emoji8]
W nowym roku dziewczyny spokojnych ciąż i szybkich porodów [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a Usg3,4d połówkowe warto? Czy lepiej poczekać do 3 trymestru?

To moje z 28tygodnia:
1514466518-f59ffda34e0fc5d5-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O jak fajnie [emoji1316]
Głównie chyba dlatego,ze mój lekarz prowadzący tam pracuje [emoji6] ale słyszałam dość dobre opinie, opieka nad noworodkiem dobra, wyremontowany, miejsce zawsze jest i leżałam tam na ginekologii...
Powiecie jak było bo Wy wcześniej [emoji12]
A Wy dlaczego tam?

A planujecie szkole rodzenia? Bo ja właśnie tam planuje sie zapisać [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja jestem z tego miasta :)
Lezalam dwa razy i szpital jest ok. Opieka też dobra
I teraz od stycznia zaczynam tam szkole rodzenia.
Po porodzie zdam relacje
A jaki lekarz?

HALO!HALO!HALO!

Moje drogie nastał ten dzień gdy wkleiłam ostatni raz kalendarz . Od nowego roku przekazuje pałeczkę
@jasani
Mam nadzieje ze jak po porodzie was tu odwiedzę to kalendarz zapełni się ogromną ilością przyszłych Mam z forum kto po invitro [emoji846]
Dziękuje wam że mogłam ten piękny ale ciężki okres w życiu dzielić z wami [emoji8]
W nowym roku dziewczyny spokojnych ciąż i szybkich porodów [emoji8][emoji8][emoji8]

Trzymam kciuki za szybki i łatwy poród. Za zdrówko córci :)

Ja po połówkowym. Padam na twarz, od 12 walczyłam, żeby mała się odwróciła. Od słodyczy juz wymiotować mi się chce:p pomogła zimna cola. Z dzieckiem wszystko dobrze, waży 330g. Mam nisko łożysko ale mam nie panikować tylko się oszczędzać. Zero sexu i dźwigania.
Bez sexsu da się żyć :-) ważne ze z maleńką wszystko dobrze.

HALO!HALO!HALO!

@jasani

Trzymam kciuki za Was,pochwal się swoim cudem jak juz urodzisz,a tymczasem odpoczywaj :-)

reklama
HALO!HALO!HALO!

@jasani

Kiedy to zleciało??!! Dopiero co przejmowałaś sama kalendarz :)

Do góry