reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane dobra wiadomość nie muszę jechać jutro na betę aż do Goleniów okazało się że Labolatorium w Połczyn-Zdrój u e szpitalu ma dyżur i zrobią mi wynik i wyślą mi po ok 2 h na maila:) M wróci że służby i jedziemy i po co ja się tak marwilam że nie będę miała gdzie zrobić uffff mi lżej a mjemu M to jz wogole happy, głową mnie coraz bardziej boli:/

No i biorę tak jak doktor kazała chociaż się śmiała że pewnie będą jajca z tym moim odstawianiem...ale mąż mi tłumaczył że nie mogę być mądrzejsza i pilnuje mi leków :laugh2: dzięki Bogu narazie żadnych plamien do poniedziałku mam brać dupka3x1 jak nic się nie będzie działo to zejść z luteiny podjezykowej z 2x2 do 2x1 i tak przez 5dni i jak dalej nic się nie będzie działo to dupek 2x1 .. No i to opakowanie crinone dokończyć i już nie brac..
To do kiedy masz zejsc zalkowicie z lekow? Ty sporo masz tego prg, ja mialam tylko crinone 3x1 i od chyba 2 tyg biore 2x1 no i tak jak pisalam do 13tc bede juz na 0. Mi moj M "zamknal" mi recepte w aptece i zostalo mi tylko jedno opakowanie, wiec nie mam wyjscia, musze zejsc do zera :p Tez mi gadal caly czas, zeby lekarzy sluchala i w koncu powiedzial dosc hehe teraz, zeby uzyskac recepte musialabym do kliniki dzwonic :)

To do kiedy masz zejsc zalkowicie z lekow? Ty sporo masz tego prg, ja mialam tylko crinone 3x1 i od chyba 2 tyg biore 2x1 no i tak jak pisalam do 13tc bede juz na 0. Mi moj M "zamknal" mi recepte w aptece i zostalo mi tylko jedno opakowanie, wiec nie mam wyjscia, musze zejsc do zera :p Tez mi gadal caly czas, zeby lekarzy sluchala i w koncu powiedzial dosc hehe teraz, zeby uzyskac recepte musialabym do kliniki dzwonic :)
No sporo bo mi spadał mimo super rosnącej bety .. do 8tc mam już być na 0 :( trochę się boję ale nie wiem no ufam swojej Pani doktor i robię tak jak mówi :D
Ah Ci nasi mężowie :D

Ale aż serce pęka ... Ja ogólnie jestem bardzo wrażliwa mój M mówi że aż za bardzo.. :(
I jeszcze moje wrażenie, że dziś mniej mokro mam albo i w ogole..
Sylwia z tego co pamietam to Tobie się udało, prawda? Jak tak to nie przejmuj się, ze jest trochę mniej mokro albo wcale bo to normalne. W pierwszym trymestrze tak może być. Za to w 2 jest o wiele więcej wydzieliny :)

reklama
Do góry