reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Oj kochana to nie dobrze. Nawet szampana za mnie nie wypijesz...

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie... tez nie miała kiedy atakowac. W sam peak ;-) wypije za Was herbatkę z malina i... miksture made by my Husband czyt. Główka czosnku + pół szklanki miodu + pół szklanki wody + 3 wciśnięte cytryny. Polecam Ci ;-).

I oby wszystkie historie miały takie piękne zakończenie :-) :-) super Kochana ! Jakoś mi tak dzisiaj szczęśliwie po tych Twoich kreseczkach ♡♡♡♡

Hejka gratulacje Ewa:-) ja czekam do jitra chociaz od wczoraj mam bialy sluz, czasami czuje metaliczny smak w ustach, piersi mi stwardnialy ale nie bola, do tego dzisiaj ogladalam z M samochody nowe w salonie i jeden tak ierdzial guma ze musialam biec do toalety bo mnie zemdlilo blee potem spiaca sie zrobilam odrzucilo mnie od jedzenia :-(

Hejka gratulacje Ewa:-) ja czekam do jitra chociaz od wczoraj mam bialy sluz, czasami czuje metaliczny smak w ustach, piersi mi stwardnialy ale nie bola, do tego dzisiaj ogladalam z M samochody nowe w salonie i jeden tak ierdzial guma ze musialam biec do toalety bo mnie zemdlilo blee potem spiaca sie zrobilam odrzucilo mnie od jedzenia :-(
Mam nadzieję że dołączysz do mnie [emoji16]
Ależ jestem szczęśliwa [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Mam nadzieję że to będzie nudne 8 miesięcy....

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pola i jak tam test?robilas? :-)
Ewa ale jestem szczęśliwa :-) a ja prawie na końcu przygotowań do sylwestra
1514708840-2639fa55d61f69b4-aaaaaa.jpeg

Trochę zmutowane ale dawno nie robilam

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Do góry