reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Słyszałam, że całkiem fajne są też Happy Belli. Czy któraś używa?
Kupiliśmy Happy 2 MAXI 5-18 kg i czekają - są strasznie duże :confused: Tzn. gumki wokół nóżek są strasznie luźne..

Ja wczoraj ubrałam małego w bluzkę welurową, rajtuzki, spodenki sztruksowe, polarek z kapturem i skarpetki.
Ja mojego podobnie, tylko zamiast bluzki ubrałam mu body z krótkim rękawem i kaftanik i zamiast polarka gruby sweterek dzianinowy z kapturem :tak: Dziś jest tak zimno, że przydałaby się kurtka :eek:
A na zimę mam dla synusia kombinezonik, Morris Mouse 6-9 miesięcy (obstawiam rozmiar 74) z rękawiczkami :happy:

A na zimę mam dla synusia kombinezonik, Morris Mouse 6-9 miesięcy (obstawiam rozmiar 74) z rękawiczkami :happy:
:eek:
No i nie mam nic na zimę :szok: Przymierzyłam dziś małemu ten kombinezonik i jest za mały :szok: Tzn. w cienkim ubranku jeszcze go wcisnęłam, ale już go gniecie w okolicy pieluszki i nogi za długie :szok:

Witam na tym wątku, gratuluje pomysłu, nie ma jak sprawdzone produkty
My pieluszek używamy rossmanowych na dzień a pampers na noc, bo mały śpi w nich do rana. Chusteczki też rosmann,ale sensitiv, bo maja takie kropeczki i są lepsze.
Jeżeli chodzi o kosmetyki to jest taka nowa linia jonhson baby, krem do mycia lub do kąpieli a po ni m balsam. cena przyzwoita w porównaniu no z nivea.
Ignaś dopiero teraz bawi się na macie edukacyjnej którą kupiliśmy 2 mce temu i uwielbia wszelkiego rodzaju gryzaki (ma 2 zęby na dole)
Kiedy zrobiło się zimno kupiliśmy w Smyku kombinezon z polaru podszyty bawełną (50zł) i wg pogody zakładamy pod spód albo cienki pajacyk albo taki welurowy

ale numer kupiłam dzisiaj w Tesco małej tą kurteczkę polarową białą i gościu przy kasie nie odczepił mi tego plastkiu:wściekła/y: a baramka nie zapikała:-D i teraz mój mąż sie śmiej że wygląda jak kardzione:-D teraz męczymy się jak to odczepić:laugh2:

roksi mam taką samą kurtkę hehe :-D
nie wiem czy wzorek ten sam, ale ogólnie krój ten sam jest :-p Ile za nią dawałaś?
50zł ale chyba troszkę za dużą kupiłam 12-18 miesięcy:szok: ale tez kupiłam kożuszek na 9-12 m i jest taki nie za duży:no:
coś mi się pokiełbasiło i myslałam że korzuszek jest na 12-18 więc polarek tez taki kupiłam:baffled:
fajne były w Tesco spioszki dla maluszków:tak: w ogóle teraz jest dużo fajnych rzeczy dla niemowlaczków:tak: a jak byłam w ciąży to był sam badziew:baffled:

Kupiła kombinezon na zimę Coccodrillo. W ogóle nie było rozm. 74...chyba najbardziej chodliwy jest :-D Wzięłam więc 80, bo skoro ma starczyć na pół roku to w końcu kiedyś córa chyba trochę urośnie :-p Wybrałam taki fason, w którym ten rozmiar był najmniejszy...podobał mi się taki jeden kombinezon biało-zielony...normalnie bomba, ale 80-tka była ogromna... :-(
Do tego od razu kupiłam w komplecie czapę zimową :-)

też musze pomysleć o kobinezonie:tak: Agutku wklej fotkę pochwal się:-)
ja się zastanwiam co lepsze cały kombinezon czy osobno spodnie i kurtka:confused:

reklama
Może później....teraz właśnie córa zasypia i nie chcę rabanu robić ;-)
Mi sprzedawczyni poleciła na tym etapie jeszcze kombinezon, a za rok spodnie z kurtką.

Do góry