reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ojej jak wrócisz to od razu marsz do łóżka! :*
Udała sie impreza i przekręt z soczkiem? :D

Przekrętu nie robiłam, powiedziałam że jestem na lekach, ale nikt nie uwierzył :)
Pół nocy męczyli żebyśmy się przyznali :)
A impreza udana aż za bardzo...do 5 na nogach:sorry:
No i to właśnie ten minionkowy picollo pity na polu o północy mnie tak załatwił :)

Przekrętu nie robiłam, powiedziałam że jestem na lekach, ale nikt nie uwierzył :)
Pół nocy męczyli żebyśmy się przyznali :)
A impreza udana aż za bardzo...do 5 na nogach:sorry:
No i to właśnie ten minionkowy picollo pity na polu o północy mnie tak załatwił :)
No to obyś szybciutko doszła do siebie :* Do 5... wow ;) Ja już przed 21 piłam szampana, bo potem leki, a o północy drzemałam pod kocem bo mi w nogi zimno było... Jak emerytka :-D:-D

reklama
@Doris30:-) czekamy na wieści kiedy przytulisz swojego kropusia ❤
@mala87 @Evelevel @Iskra_82 Kochane niech bety będą do nieba ✊✊✊
@Aguleczka29 @hope322 czekamy na focie ! Niech maluszki pięknie rosną ✊
@Nadziejka2 niech maluszek będzie tam gdzie powinien ✊✊✊ czekamy na wiadomości ❤
@dżoasia nooo co tu dużo pisać :D czekamy na pozytywną bete :D trzymaj te swoje maleństwa mocno mocno mocno!! ❤✊ już na te następne 9 miesięcy ✊
Przylaczam sie do zyczen dziewczyny :) ✊✊✊
Ja dzisiaj nie mam wizyty. Wczoraj wpisywalam sie do kalendarza na 02.02 i nie mam pojecia czemu zapisalo na dzis, bo dokladnie sprawdzalam date i nie bylo pomylki ;)

Do góry