ja robilam inhalacje: goraca woda sol majeranek i kropla amoluZatoki puki co ok, tylko gardło bardzo boli, ale właśnie zrobiłam syrop z cebuli - mam nadzieję że pomoże. I nos zatkany. Czy mogę zrobić inhalację z solanki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja robilam inhalacje: goraca woda sol majeranek i kropla amoluZatoki puki co ok, tylko gardło bardzo boli, ale właśnie zrobiłam syrop z cebuli - mam nadzieję że pomoże. I nos zatkany. Czy mogę zrobić inhalację z solanki?
Też tak robię heheTo ja je wrzucam do pralki na 90 stopni i liczę na to że się bakterie wygotują ;D
wg mnie leżeć...No i znowu dupa. Ja to mam szczescie, wlasnie szykowalam sie do wyjscia i znow zaczela leciec mi zywa krew i to sporo. Myslalam ze to lutinus. Czekam na info z kliniki. Ja juz nie wiem co mam robic, co to jest. :-(
Nie wiem czy to nie za szybko. Na usg nie bedzie jeszcze nic widac ibedziesz niepotrzebnie sie denerwowac.Kochane w piątek mam wizytę u moje dr który będzie prowadził moja ciążę po 2 wizytach w Vitro life tak dla spokoju więc tak 4.01 III beta
5.01 I wizyta przyszły dr prowadzący ciaze
15.01 I wizyta klinika