HmmmLekarz mi mówił przed transferem ze do 12 tygodnia ciazy zakaz farbowania włosów jest ....
Dobrze że teraz zimno to czapka na głowę i nic nie widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HmmmLekarz mi mówił przed transferem ze do 12 tygodnia ciazy zakaz farbowania włosów jest ....
Podetnij końcówki ....to maleństwo nie zaszkodzi. Lepiej dmuchać na zimno...uważam że lepiej nie ryzykować. Ostrożności nigdy za dużoHmmmno to chyba pójdę aby sobie podetne końcówki bo mam tragiczne A ufarbuje się hmmm.. nie wiem
zapytam też mojej doktor w niedzielę co o tym myślę bo widzę co lekarz to opinia
Dobrze że teraz zimno to czapka na głowę i nic nie widać![]()
SuperDziewcztny ja juz po wizycie...w macicy czysto ...a powiem więcej nawet owulacja się szykujenie wiadomo czy pecherzyk pęknie ale sobie rośnie ....samo rosnięcie to coś wyjątkowego w moim wydaniu
Jednak na cud nie liczę, jestem już realistka, aczkolwiek gdzieś z tyłu głowy zawsze człowiek ma odrobinę nadzieji
Lekarz mówi aby skorzystać z tych oocytow ale jeśli chcemy to lepiej od Nowa się stymulować...i wtedy byśmy zapladniali nawet 15 albo i więcej oocytow. Ale i tak narazie musi być przerwa aby organizm odpoczął.
Dziewcztny ja juz po wizycie...w macicy czysto ...a powiem więcej nawet owulacja się szykujenie wiadomo czy pecherzyk pęknie ale sobie rośnie ....samo rosnięcie to coś wyjątkowego w moim wydaniu
Jednak na cud nie liczę, jestem już realistka, aczkolwiek gdzieś z tyłu głowy zawsze człowiek ma odrobinę nadzieji
Lekarz mówi aby skorzystać z tych oocytow ale jeśli chcemy to lepiej od Nowa się stymulować...i wtedy byśmy zapladniali nawet 15 albo i więcej oocytow. Ale i tak narazie musi być przerwa aby organizm odpoczął.
Mąż w pracy wróci w piątekSuperno to sexi bielizna i ciagnij meza za uszy do lozka
nastawiac sie nie musisz ale nadzieje miec mozesz
Co do stymulacji to juz na spokojnie musicie podjac decyzje :*
A no jednak wszyscy mi mówią jak dłużej mnie nie widzą że buzia to bardzo mi się zmieniła i brzydsza jestemPodetnij końcówki ....to maleństwo nie zaszkodzi. Lepiej dmuchać na zimno...uważam że lepiej nie ryzykować. Ostrożności nigdy za dużopozatym w ciazy i tak pięknie wyglądasz :*
Cieszę się że u Ciebie wszystko ładnie wyglądaMąż w pracy wróci w piąteka lekarz też mówił że owulacja za dwa dni mniej więcej a endometrium już 13mm. Szok
W pierwszym trymestrze tez, oczywiście farba bez amoniaku [emoji1]A w 1trymestrze też ? No tak różne mi tu dajecie odpowiedzi że sama nie wiem co robić.wydaje mi się, że to nic złego ufarbowac włosy no i dodatkowo farba bez amoniaku ale sama już nie wiem
![]()