reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam do tej pory sprzed transferu akryl i na to hybryde ale stwierdziłam że jak oddrosna moje bedw stopniowo skracać akryl w maseczce żeby nie wdychać tego ale jak na razie powoli mi rosną pazury pod spodem najgorsze jest to że ja strasznie obgryzam jak nie mam twardych a swoje mam ogólnie cienkie ostre i twarde ale jak dostaną wody to jak papier;( a właśnie pospalam troszkę na raty z 1 h ale nadal łeb mi pęka o mdli:/
Smaruje sobie czoło vickiem to bardzo pomaga przy bólach głowy.

A właśnie czyli jak ja, też ciąża bliźniacza i szefowa zgodziła się abym pracowała krócej :-) Wie,że pewnego dnia jak tylko by się coś złego zaczęło dziać, to ja znikam z pracy ale póki wszystko jest dobrze to chcę pracować :-)
Super że masz taką fajną szefową. Ja nie wiem jak moja by zareagowała jak bym jej oznajmiła że w ciąży jestem.

No to tak jak mój M ale i tak narazie twardo wytrzymuje cieka2e jak dalej :laugh2: ja to czekam aż mój m się zapyta na wizycie kiedy możemy "tego tego " :o chociaż mu powiedziałam żeby zapomniał :laugh2:
Ponoć faceci się boję seksu ;) że oko dziecku wybija mąż mojej koleżanki miał takie obawy. Właśnie kiedy w ciąży może coś tam teges;)?

Kochana a co u Ciebie zdiagnozowano?
I rozumuem ze wyszlo to w badaniach ktore zrobilas na wlasna reke?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Immunologia, nadczynność kor nadnerczy i nadkrzepliwosc.
Badania zlecone przez lekarza na podstawie mojej historii , wszystkie robione prywatnie bo w Pl nie jestem ubezpieczona.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ponoć faceci się boję seksu ;) że oko dziecku wybija mąż mojej koleżanki miał takie obawy. Właśnie kiedy w ciąży może coś tam teges;)?
Moj tam sie niczego nie bał:happy2: zawsze chciał...nawet w dniu porodu jak ja już czułam skurcze to on by najchętniej poród przyspieszył :rofl: jak wszystko dobrze to można od początku. Chociaż słyszałam że lepiej od 2 trymestru zacząć współżycie...:D

Moj tam sie niczego nie bał:happy2: zawsze chciał...nawet w dniu porodu jak ja już czułam skurcze to on by najchętniej poród przyspieszył :rofl: jak wszystko dobrze to można od początku. Chociaż słyszałam że lepiej od 2 trymestru zacząć współżycie...:D
Czuje że moj też by się nie bał :D ale niech da se na wstrzymanie narazie :p

reklama
Do góry