Chocolateri
Fanka BB :)
Mój tez mi zabronił [emoji16]Lekarz mi mówił przed transferem ze do 12 tygodnia ciazy zakaz farbowania włosów jest ....
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój tez mi zabronił [emoji16]Lekarz mi mówił przed transferem ze do 12 tygodnia ciazy zakaz farbowania włosów jest ....
Smaruje sobie czoło vickiem to bardzo pomaga przy bólach głowy.Ja mam do tej pory sprzed transferu akryl i na to hybryde ale stwierdziłam że jak oddrosna moje bedw stopniowo skracać akryl w maseczce żeby nie wdychać tego ale jak na razie powoli mi rosną pazury pod spodem najgorsze jest to że ja strasznie obgryzam jak nie mam twardych a swoje mam ogólnie cienkie ostre i twarde ale jak dostaną wody to jak papier;( a właśnie pospalam troszkę na raty z 1 h ale nadal łeb mi pęka o mdli:/
Pozdrawiamy dziewczyny ja i moja blastka z łóżka szpitalnego podłączona do kroplówkiod 13:20 jestem w dwupaku i oby tak zostało przez kolejne 8 miesięcy
![]()
Super że masz taką fajną szefową. Ja nie wiem jak moja by zareagowała jak bym jej oznajmiła że w ciąży jestem.A właśnie czyli jak ja, też ciąża bliźniacza i szefowa zgodziła się abym pracowała krócej :-) Wie,że pewnego dnia jak tylko by się coś złego zaczęło dziać, to ja znikam z pracy ale póki wszystko jest dobrze to chcę pracować :-)
Ponoć faceci się boję seksuNo to tak jak mój M ale i tak narazie twardo wytrzymuje cieka2e jak dalejja to czekam aż mój m się zapyta na wizycie kiedy możemy "tego tego "
chociaż mu powiedziałam żeby zapomniał
![]()
Immunologia, nadczynność kor nadnerczy i nadkrzepliwosc.Kochana a co u Ciebie zdiagnozowano?
I rozumuem ze wyszlo to w badaniach ktore zrobilas na wlasna reke?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Moj tam sie niczego nie bałPonoć faceci się boję seksuże oko dziecku wybija mąż mojej koleżanki miał takie obawy. Właśnie kiedy w ciąży może coś tam teges
?
Czuje że moj też by się nie bałMoj tam sie niczego nie bałzawsze chciał...nawet w dniu porodu jak ja już czułam skurcze to on by najchętniej poród przyspieszył
jak wszystko dobrze to można od początku. Chociaż słyszałam że lepiej od 2 trymestru zacząć współżycie...
![]()
Mój raczej by się nie bał chybaPonoć faceci się boję seksuże oko dziecku wybija mąż mojej koleżanki miał takie obawy. Właśnie kiedy w ciąży może coś tam teges
?