reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja właśnie teraz rozglądam się za fotelem do karmienia. Tylko nie wiem czy się nam zmieści... Jak zakupię wszystkie mebelki i będzie miejsce, to napewno kupię. A co do poduszki, to te rzeczy z la millou coraz mniej mi się podobają. A na początku chciałam wszystko od nich :D Chyba kupię tam tylko poduszkę do wózka.
Dziewczyny a kupujecie coś takiego jak rożek i ile sztuk? 1-2?

Polecam miec 2 rozki. Wystarczy, ze maluszkowi sie uleje i dasz do prania i zostajesz bez. Ja mimo ze corcia z konca marca i mieszkamy w cieplych krajach to jednak przez 2 pierwsze miesiace uzywalam rozka ciagle.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chciałam ja do karmienia ale okazała się za wielka do mojego fotela i za każdym razem jakbym miała się nią owinąć to ktoś musiałby mi dziecko podać bo to niezłe wyzwanie . Myślałam nad ta kura ale ona chyba nie praktyczna i kupię rogala
1515085551-759863cadd6fcbcc-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam rogala, jest duży. Też nie wiem czy nada się do karmienia ale narazie zostawiam :)

Ja właśnie teraz rozglądam się za fotelem do karmienia. Tylko nie wiem czy się nam zmieści... Jak zakupię wszystkie mebelki i będzie miejsce, to napewno kupię. A co do poduszki, to te rzeczy z la millou coraz mniej mi się podobają. A na początku chciałam wszystko od nich :D Chyba kupię tam tylko poduszkę do wózka.
Dziewczyny a kupujecie coś takiego jak rożek i ile sztuk? 1-2?
Mam jeden nowy i jeden po dziecku siostry. A Poduszek dopoki nie zacznie mi córcia siadać to nie będę dawać

Dziewczyny tak w ramach waszej czujności. Jeśli kupujecie Łóżeczku dostawne.
Czytałam że to nie jest zbyt bezpieczne bo jak jest inny kat łóżka i łóżeczku jest np ciut wyżej i dziecko się zsunie np sama główka to może się udusić, dojść do noedotlenienia itp. Nie tyczy się noworodków ale ciut Większych dzieci już tak

reklama
Do góry