reklama
Gosica
Fanka BB :)
Dzień dobry. Dzisiaj mam 7 dpo, chyba w poniedziałek zatestuje. Nie wiem co się dzieje, ale cały poranek boli mnie lekko podbrzusze i miałam bolące kucie najpierw lewego jajnika, a teraz pobolewają oba. Nie chce sobie niczego wkręcać, ale miałyście przed ciąża tego typu objawy?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Jona22
mamusia synusiów:)
no właśnieMoja szwagierka zaszła w ciążę 3 dni przed miesiączka i był chłopak - ja się pytam JAK?!

Dzień dobry. Dzisiaj mam 7 dpo, chyba w poniedziałek zatestuje. Nie wiem co się dzieje, ale cały poranek boli mnie lekko podbrzusze i miałam bolące kucie najpierw lewego jajnika, a teraz pobolewają oba. Nie chce sobie niczego wkręcać, ale miałyście przed ciąża tego typu objawy?
W tej ciąży tak miałam a na dwa dni przed @ bóle typowe miesiączkowe i lało sie sie mnie. Wciąż latałam sprawdzić czy to @
Trzymam kciuki i czekac na test niecierpliwie [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

kinga_z1
Gosica ja też miałam objawy typowo na okres a okazało się że to ciąża
także może to dobry znak
A mi tak jest szkoda tego cyklu. Wczoraj byłam u gina. Piękny pęcherzyk 17mm. Testy owu wyszły wczoraj pozytywne, teraz przed chwilą też, czuję że ten cykl mógłby być mój
tylko mój endo zabronił, bo to tsh takie wysokie...
(( pół roku przygotowań, czytania, a od 3 mcy suplementowania się i uważania na dietę a teraz nic z tego. Tak się nastawiłam na ten styczeń że strasznie mi ciężko.... Nawet obliczyłam sobie termin porodu to byłby 1 października....
Trzymam za Was kciuki dziewczyny
A mi tak jest szkoda tego cyklu. Wczoraj byłam u gina. Piękny pęcherzyk 17mm. Testy owu wyszły wczoraj pozytywne, teraz przed chwilą też, czuję że ten cykl mógłby być mój
Trzymam za Was kciuki dziewczyny
Gosica
Leeleth, Kinga, dzięki. Czekam żarem na test. W poprzednich cyklach starankowych nie pamietam czegoś takiego.
Kinga, szkoda ze z tym tsh tak Ci się nakickalo. Ale nie ma co ryzykować. Zobaczysz moze jeszcze uda Ci się urodzić w 2018 czego Ci życzę [emoji4]
Kinga, szkoda ze z tym tsh tak Ci się nakickalo. Ale nie ma co ryzykować. Zobaczysz moze jeszcze uda Ci się urodzić w 2018 czego Ci życzę [emoji4]
Leeleeth-to Emil robokop jakiś
, po prostu bardzo chciał się urodzić
, właśnie ż dostępu 5-7dni dużo chłopców więc ja wolę na styczeń już mam plan ułożony działań
Niemoc meza przez suple,
A Przy vitex chyba owu będzie szybciej
Gorligor-gratulacje
! Jak to się stało
-myslalam że się jeszcze nie staraliście
Szczypiorkowa- ja będę się starać na córkę metoda Baby Dust plus moje personalne ulepszenia
- Ale wg. Nich na syna 2 seksy jeden 24 godziny po pozytywnym teście a drugi na poprawkę 24hr pozniej - i naprawdę dużo dziewczyn ma tak że na chłopca naprawdę im wychodzi czyli reasumując dodatni test owu I starania 24 hr i 48 hr po pozytywnym , tylko musisz testować i policzyć te 24hr od tego najciemniejszego testu owu, najlepiej to mieć pojęcie kiedy ta owu po pozytywie występuje bo np u mnie 12-16h i już mam owu po pozytywie,
Gosica - jak tam, No to może jakaś implantacja się szykuje
Kinga- a kiedy będziesz miała możliwość starań ?mówił coś endo?szczerze powiem też nastawiona jestem na styczeń
Ja właśnie sobie zamówiłam testy owulacyjne - mąż mnie zabije albo mu nie powiem bo kupiłam trochę lepsze [emoji23], Ale te zielone one step też , tylko z nimi mam problem no zdaje się że ta kreska zawsze jest taka medium a później jeb od razu już dodatni , teraz wyliczylam średnia z ostatnich cykli i tak się będziemy starać ale obralam jeszcze inna technikę po przeczytaniu lasek które badały nasienie swoim męża 2 dni pod rząd i zawsze w ten drugi dzień była większa przewaga plemników xx było ich mniej ale ogólnie to 80% było xx a pierwsze sprawdzenie było 50/50, To my chyba polecimy tak że wymiana towaru 24hr przed staraniami a później jeden docelowy wyjdzie mi cut off 3 dni , a jak mi się coś przesunie to mega nerw będzie [emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Niemoc meza przez suple,
A Przy vitex chyba owu będzie szybciej
Gorligor-gratulacje
Szczypiorkowa- ja będę się starać na córkę metoda Baby Dust plus moje personalne ulepszenia
Gosica - jak tam, No to może jakaś implantacja się szykuje
Kinga- a kiedy będziesz miała możliwość starań ?mówił coś endo?szczerze powiem też nastawiona jestem na styczeń
Ja właśnie sobie zamówiłam testy owulacyjne - mąż mnie zabije albo mu nie powiem bo kupiłam trochę lepsze [emoji23], Ale te zielone one step też , tylko z nimi mam problem no zdaje się że ta kreska zawsze jest taka medium a później jeb od razu już dodatni , teraz wyliczylam średnia z ostatnich cykli i tak się będziemy starać ale obralam jeszcze inna technikę po przeczytaniu lasek które badały nasienie swoim męża 2 dni pod rząd i zawsze w ten drugi dzień była większa przewaga plemników xx było ich mniej ale ogólnie to 80% było xx a pierwsze sprawdzenie było 50/50, To my chyba polecimy tak że wymiana towaru 24hr przed staraniami a później jeden docelowy wyjdzie mi cut off 3 dni , a jak mi się coś przesunie to mega nerw będzie [emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
kinga_z1
Miciurka, nic endo nie mówił kiedy i ile to będzie trwało bo w tym momencie to sam chyba nie wie co ze mną zrobić bo mam mega głupie te wyniki bo i tsh wysokie i ft4 a powinno być tak że jak tsh wysokie to ft4 niskie i odwrotnie a u mnie jakiś dziki szał... Już nawet czytam przy jakim tsh zachodzi się w ciążę....może on panikuje za bardzo a mogłoby być jednak dobrze? co sądzicie? Miała któraś z Was poronienie (o ile zaszła przy podwyższonym tsh)??
Miciurka, no ja to wiesz, że za Twój styczeń trzymam kciuki
bo tu nie może być inaczej niż dziewuszka, jakbyś nie robiła
Gorli, gratulacje, dołączam się do reszty
Szczypiorku, udało się męża zbałamucić wczoraj??
)
Miciurka, no ja to wiesz, że za Twój styczeń trzymam kciuki
Gorli, gratulacje, dołączam się do reszty
Szczypiorku, udało się męża zbałamucić wczoraj??
kitqa
Gosica też mialam obajawy na okres, i ciągle jakiś śluz, myslalam że nadchodzi okres a tu ciąża
także ten...
Kinga przykro mi jak nie wiem co. Pewnie te suplementy tak cię rozbroily, trzymaj się.
Jona22 dlatego ja mam metalik w głowie jeśli chodzi o czas zapłodnienia a płeć.
Teoria starań co dwa dni od okresu do owulacji na chłopca nie przemawia do mnie. Bo jak dla mnie plemniki dajmy na to 3dni przed owu mogą przetrwać i poczekać do owu (te dziewczynkowe) i to one mogą zapłodnic jajko niż te plemniki z sexu 1 dzień przed owu, a kolejny sex wypada po owu.
Więc to dla mnie metoda na dziewczynkę.
Niech mi to ktoś wytłumaczy
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Kinga przykro mi jak nie wiem co. Pewnie te suplementy tak cię rozbroily, trzymaj się.
Jona22 dlatego ja mam metalik w głowie jeśli chodzi o czas zapłodnienia a płeć.
Teoria starań co dwa dni od okresu do owulacji na chłopca nie przemawia do mnie. Bo jak dla mnie plemniki dajmy na to 3dni przed owu mogą przetrwać i poczekać do owu (te dziewczynkowe) i to one mogą zapłodnic jajko niż te plemniki z sexu 1 dzień przed owu, a kolejny sex wypada po owu.
Więc to dla mnie metoda na dziewczynkę.
Niech mi to ktoś wytłumaczy
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: