reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Ja znam jednego OlafaJa tez chyba dam wybór córce, jak tylko jej powiemy. Chociaż trochę sie boje, by nie upierala sie przy Elsach czy Olafach![]()
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Hmmm wszystko mozliwe. Ale elza nawet ladne imie[emoji12]Ja tez chyba dam wybór córce, jak tylko jej powiemy. Chociaż trochę sie boje, by nie upierala sie przy Elsach czy Olafach![]()
Ide babeczki do garow biore sie za uda musze upiec ,zupe chyba ogorkowa i gorfy bo obiecalam dzieciakom ze im zrobie. Oczywiscie nie chxe mi sie dwoch porcji robic to beda musieli chlopaki zjesc bezglutenowe.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Veraska
Nie martw się. Na pewno wszystko jest i będzie dobrzeMam nadzieję, że to nic poważnego i że szybko minie. Ale znowu ten strach za każdym razem gdy idę do ubikacji... [emoji20] już prawie zapomniałam jak to jest
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Margana
Teoretycznie tak. A praktycznie to wiekszosc dzieci z roznymi wadami, ktore widuje ma mlode matki, bardzo mlode. Tak na prawde nie ma to znaczenia [emoji6]Bo ryzyko wad wzrasta wraz z wiekiem matki![]()

Aniołek[*]8.08.2017
No i leżę na oddziale - miałam kolejne usg, tym razem zewnętrzne - Kruszynka dobrze się miewa, bardzo ruchliwa, ale nadżerka silnie czerwona i krwawiąca...
Poza tym, że leżę w szpitalu, to jest dobrze... Oby....
Poza tym, że leżę w szpitalu, to jest dobrze... Oby....

Margana
Ale tu nie chodzi o to, ze lekarz prowadzacy bedzie przy porodzie. Chodzi o to, ze caly personel lepiej Cie traktuje jak widza w karcie ciaxy pieczatke "swojego" lekarza.Ja się wogole już nie sugeruje lekarzem który pracuje w szpitalu gdzie mam rodzic przy prodzie była tylko położna on przyszedł już po zapytać czy wszystko Ok woec teraz już nie patrzyłam czy lekarz pracuje w szpitalu czy nie wole w położna zainwestować co do szpitala u nas w Wodzisławiu to właśnie najmniej urodzeń tam jest często dzieci po prodzie były zarażone jakaś bakteria dużo negatywnych opinii ja pierwsza córkę rodziłam w rydultowach w miejscowości obok i było naprawdę fajnie i dobrze i tam najwiecej dzieci się rodziło przyjeżdżały babki z zor rybnika Raciborza niestety oddział położniczy zamknęli dlatego teraz szukam innego szpitala narazie przekonują mnie Gliwice bo tam można mieć swoją położna swój pokój osobny moje koleżanki tam rodziły i bardoz chwaliły zobaczymy jk bedzoe
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aniołek[*]8.08.2017
oliwiapatrycja
Ja mam synka Filipa prawie 3 lata straszny łobuziak z niego. Mąż by chciał żeby teraz była córka to może spokojniejsza będzieA ja mam sąsiada Filipa i mam złe skojarzeniaKurcze jak trudno się uwolnić o skojarzeń z innymi ludźmi.

Margana
To super, ze maluszek rosnie zdrowo [emoji5]Witam. Wczoraj byłam na wizycie. Maluszek rosnie zdrowo . Lekarz powiedział ze wszystko jest ok a badania prenatalne tylko to potwierdza wiec czekam spokojnie do 11choc troszke sie martwie sama sobą bo ciśnienie mam za wysokie i szybko przybieram na wadze . Na ciśnienie dostałam leki
A ile juz przytylas, ze tak szybko przybierasz?

Aniołek[*]8.08.2017
reklama
olaaa7
Zgadzam się z TobąTeoretycznie tak. A praktycznie to wiekszosc dzieci z roznymi wadami, ktore widuje ma mlode matki, bardzo mlode. Tak na prawde nie ma to znaczenia [emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: