1
174974
Gość
Nie, rocznik 88.@ Migdalove,l twój narzeczony jest w twoim wieku też??? Tak pytam z ciekawosci=)
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, rocznik 88.@ Migdalove,l twój narzeczony jest w twoim wieku też??? Tak pytam z ciekawosci=)
![]()
A ja przed chwilą jak targałam pranie to mnie takie skurcze w podbrzuszu złapały, myślałam, że okres zaraz ze mnie pójdzie...Jeny dziewczyny jakie mam podbrzusze nabrzmiale... masakra
![]()
Widać, ze jestes w nim strasznie zakochana #) rozplywam sie, jak widzę ze ludzie sie tak kochają=)Nie, rocznik 88.![]()
U nas to ogólnie od przyjaźni do miłości.Widać, ze jestes w nim strasznie zakochana #) rozplywam sie, jak widzę ze ludzie sie tak kochają=)
Ja swojego meza kocham bardzo. Chociaz czasami mam ochote ho zamordować =D ale on mnie pewnie tez
![]()
Zupełnie.
U nas im więcej wiemy o sobie tym jest ciekawej. Niespodzianki mamy w innych kategoriach życia. I uwierzcie, jest ciekawie.Nie to nie o to chodzi=) ja raczej nie mam z mężem żadnych istotnych tajemnic, ale czasami sa rzeczy o których nie wspominam=) mezczyzna nie może wiedziec wszystkiego. Oni lubia zagadki i tajemnice. Jak sie odsloni całkowicie, juz noe jest ciekawie
![]()