Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My w zeszlym roku nie bylismy nigdzie, bo Michał akurat wtedy zmienil prace i nie mogl wziac urlopu, wiec teraz nawet ten Bałtyk mnie cieszy. Cokowiek, byleby tylko gdzies pojechaćJeśli chodzi o wakacje to na pewno morze :-) ale nie Bałtyk. Jeszcze nie trafiłam tam pogody. Szkoda mi pieniędzy. Zbieram cały rok żeby potem szurnać zagranicę
Mnie też przerażala. Tym bardziej jak zobaczyłam reakcje rodziny. Ile łez wylałam zanim zaakceptowali mój wybór. Nigdy nie zalowalam i jest mi z Mężem super :-) rodzina pokochała go bo jest dobrym człowiekiem :-)Jak poznalam mojego to troche roznica wieku mnie przerazala, ale szybko minęło
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie ze Bałtyk jest lepszy niż nic. Tam jest pięknie !My w zeszlym roku nie bylismy nigdzie, bo Michał akurat wtedy zmienil prace i nie mogl wziac urlopu, wiec teraz nawet ten Bałtyk mnie cieszy. Cokowiek, byleby tylko gdzies pojechać
Mam tak samo! Planować bym już chciała na sierpień /wrzesień ... ale poźniej to nie bedzie tak super jak z takim wielkim brzuchem trzeba będzie jechac daleko ;pChoć tak sobie mysle, ze jak teraz uda.mi sie zaciazyc, to w sierpniu bede juz niezlym wielorybem i ciezko bedzie mi dojechac ze Śląska nad morze... no ale zaplanowac cos trzeba
Dokladnie [emoji14] no wiec mamy o tyle dobrze, ze nie musimy niczego rezerwowac, bo to rodzina, wiec w razie czego po prostu nie pojedziemy.Mam tak samo! Planować bym już chciała na sierpień /wrzesień ... ale poźniej to nie bedzie tak super jak z takim wielkim brzuchem trzeba będzie jechac daleko ;p