AgaRS90
Fanka BB :)
Bierz ze mnie przykład i ciś jako pierwsza [emoji14]Ja tez juz czekam w poradni,a przede mną X osób. W takich momentach tęsknię za prywatnym prowadzeniem ciąży![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bierz ze mnie przykład i ciś jako pierwsza [emoji14]Ja tez juz czekam w poradni,a przede mną X osób. W takich momentach tęsknię za prywatnym prowadzeniem ciąży![]()
Będzie ciężko, wszystkie przede mną to ciężarneBierz ze mnie przykład i ciś jako pierwsza [emoji14]
![]()
Haha no chyba że takBędzie ciężko, wszystkie przede mną to ciężarne![]()
Witajcie dziewczyny,
U mnie kolejna noc nie przespana, w niedziele mnie chorubsko rozłożyło i nadal męczy....zatoki jak nic! Jestem już wykończonado tego chyba od kaszlu mnie podbrzusze pobolewa i kłuje....ahhh
Miłego dnia![]()
Mi się na początku ciąży śniło 2 razy że urodziłam córeczkę w 12 tygodniu lekarka powiedziała że chyba chłopiec a wczoraj na wizycie powiedziała na 100% a nawet i więcej będzie dziewczynkaMi dzisiaj się śniło, że będzie córeczka i wyszłam z gabinetu cała happy![]()
Może się spełni, takie moje urodzinowe dzisiaj życzenie![]()
Dzisiaj świętujeObiad iście wymarzony, tort od męża też
a maluszek puka w brzuszku
3 z przodu to już nie przelewki.
Miłego dnia życzę![]()
Spełnienia marzeń Kochana [emoji173]Mi dzisiaj się śniło, że będzie córeczka i wyszłam z gabinetu cała happy![]()
Może się spełni, takie moje urodzinowe dzisiaj życzenie![]()
Dzisiaj świętujeObiad iście wymarzony, tort od męża też
a maluszek puka w brzuszku
3 z przodu to już nie przelewki.
Miłego dnia życzę![]()
współczuje, mnie od wczoraj męczy choróbsko. Źle mi się śpi.
Muszę lekarza poprosić, żeby sprawdził co się dzieje, pod żebrami od kilku dni bardzo mnie boli, mam wrażenie jakbym siniaka miała pod skórą. Nie mogę spać w żadnej pozycji, bo to się odzywa i rano boli zanim sie rozchodzę.
Jak kolka, jak siniak, nie wiem..